Új hozzászólás Aktív témák

  • zacci

    aktív tag

    válasz torkis #1773 üzenetére

    Valszeg azert szereti a lan portot a mikrotik, mert gyenge benne a cpu.
    A xiaominak meg csak a felulete egyszeru. A rendszer maga Openwrt es elvben nem a takolt fajta, mint sok mas router eseteben. Itt megkaptak a szukseges dokumentaciokat stb. szoval a Qualcomm hivatalosan is supportalta a portolast. Ettol tunik stabilnak a cucc.
    Ketsegtelen, hogy a mikrotik alapbol szenne konfigolhato. Hasznaljuk mi is, de nagyon sok minden megoldhato openwrt alatt is. Normalis vpn, nem csak az a szutyok openvpn, samba, dlna, ftp, p2p es sorolhatnam meg, de csak ennyi ficsor hasznalok openwrt alatt 8)
    Sajnos az Openwrt rendszerrel egyetlen nagyon nagy gond van, az pedig a gyartoi doksik, fejleszto eszkozok hianya. Sok esetben takoljak a drivereket 1-1 routerhez, vagy bizonyos ficsorok egyszeruen nem mukodnek, mert a gyarto nem ad az adott pl. wifi chiphez doksit.
    Es ami jol mutatja az openwrt kozosseg tehetetlenseget, kiszolgatatottsagat, azaz, hogy az openwrt oldalan nem supportalt eszkozkent van feltuntetve az AX6, AX3600 stb. holott a felszin alatt openwrt fut rajta. Ez annyit jelent, hogy a Xiaomi megkapta a szukseges gyartoi segitseget, az openwrt kozosseg meg csak biluxol es vakargatja a fejet, hogy is mukodik a hw...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák