Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    Kis hét eleji ömlengés: rég játszottam annyira jó játékkal, mint a Tales of Arise.

    Egyik korábbi rész sem húzott be (vagyis azok, amik megjelentek PS4-re, Zestiria, Berseria, Vesperia), meg úgy általánosságban a jrpg-kkel mindig van valami gondom, megrekedtem a Final Fantasy meg Dragon Quest mellett, de ez az Arise telitalálat.
    Öt órát szántam rá a hétvégén, a sztori nagyon jó, a karakterekkel sincs semmi problémám, szép a játék, tükörsimán fut, a harcrendszer elképesztően sokrétű, ha az ember beleássa magát, de egyszerű arpg, ha csak püfölni akar, a zenéje elképesztően gyönyörű.
    Nagyon az elején vagyok még, de eddig csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla, fantasztikus a játékélmény minden szempontból még úgy is, hogy alapvetően idegenkedem a zsánertől, egyik korábbi rész sem húzott be (vagyis azok, amik megjelentek PS4-re, Zestiria, Berseria, Vesperia), meg úgy általánosságban mindig van valami gondom a jprg-kkel (kivétel a FF, DQ széria, de ezeknél se minden rész), ez az Arise viszont telitalálat.
    Talán egy dolog zavaró, ha az ember érzékeny rá: az effektek nagyon látványosak, de néha pont emiatt zavaróak lehetnek. Nincs olyan nagy csillámdara, mint sok más keleti játékban, inkább tényleg az, hogy a kiterjedésük óriási, rengeteg helyet foglalnak a képernyőn.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák