Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    válasz Alexios #74178 üzenetére

    A legtöbb kérdésedre (nem az összesre és nem úgy ahogy sokan szeretnénk) benne a játékban a válasz, de leírom nagyvonalakban:

    Nem Atriox győzte le Cortana-t, csak ő már sarokba szorította. A Weapon győzte le, pontosabban zárta ki a rendszerből, így vélhetőleg megszakadt a kapcsolat a Guardianokkal, amik közül egy lezuhant a Zeta Halo-ra, ezt látni is a levegőből. Kvázi Cortana-nak már nem volt semmi a kezében, ezért semmisítette meg magát a gyűrű egy részével, ami emiatt lett ilyen roncs.

    Endless/Harbinger: Róluk vélhetőleg később lesz szó, most ugye csak felvezették őket, de tippek szerint a Precusorokat hozzák majd be ezzel. Amúgy magát a Harbinger-t a Banished élesztette fel, a játék elején látni is a Cylix-et, amiből kiszedték

    Az hogy miért támadta meg a Banished az Infinite-t, az szerintem egyértelmű. Atriox-ék maguknak akarták a gyűrűt, és az emberiség amúgy is az ellenségük volt már jó ideje, nyilván megtámadják őket. A hajó és Lasky sorsa ismeretlen, utolsó audio log pont úgy ér véget, hogy bármi lehet vele. A hajó amúgy valszeg becsapódott a gyűrűbe, concept artokon látni, bár játékban nem látjuk direkt.

    Blue Team, Osiris Team jelenlegi helyzete ismeretlen, audio logokban annyi van, hogy elküldték őket egy külön küldetésre, azonban Spartan Locke valszeg meghalt, hiszen a sisakja ott van Escharium vállán. (Van egy Grunt beszélgetés is erről, hogy a Locke megérdemelte amit kapott vagy valami ilyesmi)

    "Sokkal inkább érződött egy új sztori első felvonásának, mint egy trilógia lezárásának."

    Egy részről igazad van, mert valszeg jönnek a pletykált sztori DLC-k (Napokban volt ugye az Endless védjegy bejegyzés Microsoft részéről. Viszont félreértettél valamit, Halo 5 után mondták hogy nincs már trilógia, a terv az, hogy nagyjából 10 évig építik majd tovább még a Halo világát, ezért is nem kapott számozást a játék. (Infinite/Endless/végtelen...bármeddig bővíthető. Tippünk szerint amúgy hasonló a helyzet mint Destiny-nél, hogy 1 évente jöhet új sztori majd, de ez egyelőre nyilván csak naaagyon merész találgatás főleg a Legendary Endinget látva, ami azért felvet nem kevés kérdést, a Lore fanokat meg bizony felizgatta. Engem is :D )

    Amúgy várunk bárkit a Halo topikba, ha szeretne beszélgetni a játékról. :) [link]

    [ Szerkesztve ]

    Live-Die-Respawn

Új hozzászólás Aktív témák