Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    art of rally

    Végeztem én is vele. Kicsit megkésve, de én végig mosolyogtam ezt a játékot, mert [link] :)
    Nagyon tetszett, zseniális. Bármit csinálnak ezek a fejlesztők* legközelebb, én tuti kipróbálom (*Lehet, hogy egy fejlesztő csak. Mert úgy emlékszem, az előző, driftes játékot mint ha egy ember csinálta volna. De nem vagyok most ebben biztos.)
    Benne van minden ikonikus rali autó, tök szépek a helyszínek. Különböző napszakok, időjárások, mi kell még? Én egy Brit, vagy Wales rally-t azért nagyon hiányoltam, azért még is csak a szigetország a rali őshazája.. Ezen kívül semmi bajom nem volt a játékkal. Szerencsére a mikrolagg-ok is úgy ahogy elkerültek. Bár észre vettem őket néhol, de nem gátoltak szerencsére, csak egyszer szívtam meg miatta. Pont a leges legutolsó szakaszon az 1996-os évadban.
    A karrier rész tök jó, nem hosszú, és mindig jutalmaz a játék. Van free roam, gyűjtögetéssel egybekötve, ami tök ritka rali játékoknál.
    A zenét én első nap kikapcsoltam. Eleinte néhány kocsi motorhangja se tetszett, de később egyre jobbak lettek. És a group a-s kocsik ALS durrogása marha jó! :)
    Annyira vicces/gáz, hogy potensebb fizika van ebben a játékban, mint a legtöbb NFS, GRID, DIRT, Driveclub stb stb játékokban. :)

    Év játékának azért erős lenne nevezni, mert ahhoz elég "kicsike" játék. De az év végén, nálam tuti ott lesz a legjobbak között (nincs is erős mezőny sajnos).

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák