Új hozzászólás Aktív témák

  • Bep

    senior tag

    Én, mint Forza fan (csak ezért lett Xbox anno), egy életképes Motorsportot várok az új generáció eleje fele, főleg, most, hogy fizika, AI terén tudnak fejlődni.
    FM7 csutkára ki lett játszva, de bármelyik másik pályaversenyes game többet nyújt (kontrollerrel), akár F1, PC2, de tesómnál a kék GT is. Nincs inger/tartalom benne arra, hogy egyáltalán elindítsam.
    Soloban, a drivatar rendszer (első kanyar, főleg ahol az derékszögű - full roncsderbi). Állandó középmezőny indulással, (belőtt nehézség esetén, hogy azért kihívás is legyen) 1/2-3/4 kör van arra, hogy top6-ba legyek, mert különben az első 3 elhúz úgy, hogy hibátlan körökkel sem lehet utolérni őket, ha viszont, megvan a top6 akkor gyerekjáték 100% nehézségen is a win, bár ez már az előző részekben is így volt.
    Multi meg, ha nem lenne, maga a játék semmivel sem lenne kevesebb, mert említésre sem érdemes.
    Remélem a kövi részben, megtartva az eddigi koncepciót egészséges tuning/módosítások mellett, vagy fejlesztik a drivatar rendszert, vagy kiveszik és raknak a játékba egy normális multi részt, beleértve egy szabályrendszert is (ez legalább már az FM7-ben tesztelődik). Az sem érdekel, ha nem lenne emiatt annyi autó benne.

Új hozzászólás Aktív témák