Új hozzászólás Aktív témák

  • vhunor

    őstag

    válasz 30z.Samu #28044 üzenetére

    RTX 3070-et akartam venni a (megjelenés napja óta imádott) Switch mellé, de nyilván emberi áron lehetetlen a mai napig, úgyhogy én most Ryzen 2700X + RTX 2070-ről váltottam egy Vodafone-tól 24 havira bemákolt Series X-re. A legelső, saját pénzből vett konzolom anno egy Xbox volt a Halo miatt (megnéztem Csuminál az XMS-ben a SIM2 vetítőn a Halot, ha ez mond innen még valakinek valamit :D ), aztán a 360 és a One már kimaradt, Gamecube és PS3 volt csak a háznál.

    Eddig nagyon jó tapasztalataim vannak. Az ipari dizájn nekem 10/10 kívül-belül, szerintem sokkal átgondoltabb, mint a PS5. Igazából pont olyan, amilyen PC-t évek óta szerettem volna építeni: kicsi, néma, gyors és nem hivalkodó. A UI lehetne átgondoltabb, de alapvetően funkcionális, nem éreztem hogy hátráltatna bármiben.

    A quick resume igazi életminőség-javító funkció. Mivel a feleségem is játszik a gépen (Tetris Effect :) ), nagyon jó hogy pillanatok alatt át lehet ugrani Forzából vagy Call of the Sea-ből oda és vissza. Papíron ez nem érdekelt, a gyakorlatban már csak emiatt is next-gennek érzem a felhasználói élményt, még egy gyors PC után is.

    A Game Pass nekem abszolút bejön, az utóbbi fél évben PC-n is főleg onnan válogattam, úgyhogy az átállás konzolra mondhatni zökkenőmentes volt.

    Szeretem az igásló-féle masinákat, és a Series X nekem pont ilyen, a legjobb értelemben.

Új hozzászólás Aktív témák