Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz 30z.Samu #28044 üzenetére

    SX

    -Tetszik. A külseje nagyon elegáns. A csomagolás igazán minőségi volt minden szinten.
    -A menü nagyon gyatra. Szerintem sokkal "érettebb", stílusosabb, használhatóbb menüt kívánna ez a konzol.
    -A Quick Resume akkor működik ha "ő" úgy gondolja. Tökre kiszámíthatatlan. Viszont nem rossz feature ha működik.
    -A GP(U) jó cucc. Viszont nem mindenkinek. Egyik ismerősöm most akar venni SS-t a gyereknek karácsonyra. És a beszélgetésünk során arra jutottunk, hogy a GP pont azokat (vagyis azok, egy részét) nem szolgálja ki jól, akiknek a legjobb lenne. A casual, kisgyerekes családokat. Mert egy általános, alsós kisgyerek (és fiatalabbak) számára, alig kínál játékot. Lego pl. nincs. És ha a store-ban megnézzük a "családbarát" kategóriát, hát nem kielégítő a kínálat. A fiamnak én is alig tudtam letölteni kimondottan gyerekjátékokat.
    -A telefonos app nagyon jó.
    -Ez a letöltés dolog a legnagyobb problémája a konzolnak. És ezt én botrányosnak is nevezném. Mert az oké, hogy mi, akik utána járunk, értünk hozzá, fogjuk és Always ON-ba rakjuk és kikapcsoljuk, ha le akarunk vele tölteni valamit. Na de gondoljatok bele az áltagfelhasználók helyzetébe. Azok órákat/napokat várnak egy letöltésre, és biztos nem nézik ezt jó szemmel. :(
    -Utálom az "elemes" kontrollert. :D Én egyébként is használok töltőt/akkut napi szinten, mert elektromos cigizek. Szóval nem szokatlan dolog, de plusz nyűg. Vettem Ikea-s akksikat, jók. De azért csak cserélgetni kell őket! ;)

    Játékok:
    -Star Wars: Fallen Order-t nyomtam végig. Nagyon nem tetszett. Technikailag elég katasztrófa. Beestem a pálya alá például, de volt mindenféle grafikai bug. A sztori nevetségesen gyenge, a karakterek rosszak. Ráadásul a sztori befejezése szánalmas. Ugyan azt játszák el, mint a HZD végén.

    -Forza Horizon 4:
    Otthon voltam most COVID karanténban, annyit játszottam vele, hogy már rosszul vagyok tőle. :D 350 szint kb. Imádom/Utálom. Zseniális játék. Magasan az arcade autós játékok csúcsa.

    Összességében tök jó cucc. Tökkre elvagyok vele. Alig várom, hogy ma megkapjam hozzá a CP77-et. Szerencsére Ricsivel sikerült módosíttatnom a PS4-es előrendelésemet Xbox-ra úgy, hogy kapok spéci fémtokot is hozzá.

    Tökéletes setup lesz a két konzol, ha meglesz a "tesója" is. Késznek érzem magam a generációra majd velük. :)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák