Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz wjbhbdux #129713 üzenetére

    Az én fiókomra lett aktiválva, látom a profilomban valamennyi beváltott core és ultimate tokent. Be van állítva, hogy a fióknak nincs jelszava, hanem a MS Authenticatorral kell engedélyezni a hozzá kapcsolódó mobiltelefonon, hogy beléphessen valaki a fiókba, az e-mail cím ismeretében. Az Authenticator nálam van a telefonon, ő a fiókom e-mail címét ismerve meg tudja kisérelni a belépést, de ha én nem hagyom jóvá a telefonomon, nem sikerül. A másik ilyen lehetőség, hogy e-mailben kapott engedélyező kóddal engedi be az ember az illetőt arra az egy alkalomra.
    De mivel, mint írtam, bizalmatlan vagyok, direkt ellenőriztem, miután lefutott a folyamat, nehogy azzal trükközzön, hogy a belépéskor megadja, azon a gépen nem kell többet kérnie a belépést. Látom, hogy csak az az egy sikeres belépés volt abban a időben (meg vagy húsz sikertelen az utóbbi napokban kínából), nincs olyan „csatolt” eszköz, amiről nem tudok, kivéve ez az egyetlen név, amit nem értek, hogy került oda és mi ez.
    Mivel a belépéshez csak a fiók email címét kellet megadnom, az meg nyilvános, úgy gondolom, semmi „titkosat” nem árultam el senkinek. Ez a MS authenticatoros, illetve a pinkódos belépés nagyban megkönnyíti a dolgot.

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák