Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz Zol77 #120603 üzenetére

    Akkor a családban lévő xbox gazdájának kell home-olnia a saját xbox-át, utána neked elmondania az azonosítóját és jelszavát és te azzal tudod használni az ő GPU előfizetésével elérhető játékokat. Van egy olyan gyanúm, hogy ebben az esetben neki kell egy másik XBOX profil is, amivel belép a saját, az első xbox profiljához home-olt xboxára, hogy a megosztás működjön. Ebben nem vagyok biztos, de előfordulhat. A megosztás ugyanis azon alapul, hogy a home-olt XBOX kötődik az ő fiókjához és az azon lévő GPU-hoz akkor is, ha nem ő van rajta bejelentkezve, így a bejelentkezett fiók is eléri az ő GPU-ját. Te viszont egy másik eszközön akarsz játszani, így ezen az ő fiókjával kell belépned, hogy elérd az ő GPU-ját.
    Ha te fizetnéd a GPU-t a te XBOX fiókodban, akkor jön az, hogy az ő XBOX-át home-oljátok a te fiókodhoz, majd ő arra belépve a saját azonosítójával, eléri a te GPU előfizetésedhez tartozó dolgokat. Te pedig a tévéden a saját XBOX fiókoddal lépsz be, így természetesen elérsz mindent.
    A GPU-hoz nem kell ténylegesen XBOX-szal rendelkezned, csak alapértelmezetten fura lenne, ha valaki arra fizetne elő XBOX nélkül, nem a PC-s verzióra.

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák