Új hozzászólás Aktív témák

  • icemad

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz bpmcwap #120573 üzenetére

    Nálam úgy néz ki most a helyzet, hogy van egy one x és egy series x. Az összes játék és előfizetés az én nevemen van. Mindkettőn működik a gpu és minden játék amit vettem. A fiaim tudnak egymással online multizni, most is Fortniteot nyomnak. Erre jó a homeolás. (leírás van felül, az összefoglalóban) A one x a home konzolom, ott alapból elér mindenki mindent. Még sógorom is, ha átjön játszani. A series x meg bekapcsoláskor automatikusan engem jelentkeztet be, így ott is működik minden. (ps5-nél nem, ez nekem is új volt. :DDD)

    Szóval igen, működik 2 xboxon is az előfizetésed, bizonyos korlátok között. Mik ezek a korlátok? Pl. a cloud gaming csak az előfizető profilján megy. Sajnos ez van. Ez érvényes mobilra, tv-re és PC-re is.

    Egyébként én is egyetértek a kollégával, nem fogod megúszni a másik konzol vásárlást. A jó hír az, hogy fortnite-ra teljesen jó még egy használt one s is. Az meg már nem drága.

    Másik dolog, hogy pl. pont a fortnite-hoz nem kell semmilyen előfizetés sem, mivel a játék ingyenes. Ingyenes játékokhoz a multi is ingyenes.

    (javaslom kipróbálni a Rocket League játékot. Focis játék csak autókkal. Ingyenes. Nagyon vicces az egész. És a legfontosabb, hogy akár négyen is játszhatják egyszerre, egy gépen, ha van elég kontroller. Jut eszembe, hogy a fortniteban is van osztott képernyős mód, szóval egy gépen is lehet ketten játszani)

    Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

Új hozzászólás Aktív témák