Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    Na akkor én is OFF-olok picit a Forzával így pár óra játék után :
    - grafika : bizonyos szempontból csalódás . Ugye az előzetes videók megint valszeg valami baxó PC-n készültek mert XSX-en közel sem az a látvány , amit várt a videók alapján az ember . Ami fejlődés van az többnyire a pályán kívül van. Le kell szögeznem , hogy én Performance módban játszom , és így az autók érzésre szebbek a GT7-ben .
    Viszont ahogy a YT-er kolléga mondta a sebesség érzetről: nekem a GT-vel más mellett mindig az volt a bajom , hogy nem igazán jött át a száguldás érzete .A Nordschleife egyenesben sem igazán éreztem , hogy én most 300 km/h feletti sebességgel repesztek . Itt valahogy jobban átjön .
    Másik: az AI itt sem váltja meg a világot , néha csinál furcsaságokat , és az is jelen van , hogy az első kettőt nagyon nehéz beérni , de utána meg lemaradnak mint a borravaló . Viszont ennek ellenére is jobb meccseket lehet velük tolni , mint a GT síkhülye vonatozó AI-jával . Ott is megoldották az AI problémát ugyebár : okosabbak nem lettek , ugyanúgy vonatoznak , csak irreálisan gyorsan . Brilliáns megoldás :(
    Hangok : hát ezen még lehet javítani . Sokszor a motor visszhangja totál indokolatlanul erősödik fel . A motor hangok lehetnének markánsabbak. Remelem ezeken (is) majd finomítanak.
    Iranyítás : én casual pilóta vagyok és kontrollerrel tolom . Valahogy a GT-nél mindig úgy éreztem , hogy az autók súlya valahogy túl nagy , hogy túlságosan fekszik az aszfalton. Nekem ez a Forzás jobban bejön , jobban kell dolgozni , hogy rendes íven tartsam a kocsit .
    Van még munka vele , remélem a T10 pár hónap alatt finomít a dolgokon és jó lesz ez.

    Vagy az lesz amit OW Zoli szeretne : ő Underground játékot szeretne a következő Forza Motorsport-ból :DDD Mert ez már nagyon kifulladt , és a pályák is unalmasak , hogy mindig ugyanazok. :DD Szokott hülyeségeket beszélni , de ez mindent überel.

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák