Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Napfénysüti #22247 üzenetére
Ha szerencséd van a film végére a csaj nem fog bírni magával és már a kijáratnál magáévá tesz.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Napfénysüti #22254 üzenetére
Na de most komolyan. Nézem Facebookot, Twittert, úgy rá vannak pörögve a népek a filmre, hogy az agyam eldobom...
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #22256 üzenetére
Nem, Bálint nap van.
-
nagyúr
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #22258 üzenetére
Ha lenne kivel én is gondolnék/ünnepelném a valentin napra/napot de így tökre leszarom.
Viszont nem is fikázom..
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
nagyúr
válasz roberto211 #22262 üzenetére
Nekem ha lenne kivel akkor se ünnepelném. Egy lehúzás az egész, valami idóta kitalálta mert üzlet...
Més que un club!
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #22262 üzenetére
Ma nem lesz valentin napozás...
A tegnapi kérdés is már tárgytalan lett -
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #22263 üzenetére
Mi a lehúzás benne? Nem muszáj venni Maseratit a csajodnak valentinra.. Ha veszel 900ft ért egy I Love Milkát és nem olyan van melletted aki a zsére megy akkor ugyanúgy fog neki örülni hidd el...
(#22264) Buster17: Jó v rossz irányba? Mármint melyik kérdés? Az h milyen sűrű zselét akarsz neki adni vagy amit máshol kérdeztél?
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #22265 üzenetére
Már azért is rossz mert az ananász meg fog rohadni
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #22267 üzenetére
30 felett? Célozgatsz?
Már értem miért kellek én neki, még friss vagyok -
nagyúr
válasz roberto211 #22265 üzenetére
Az egész valentin nap egy üzleti húzás. Ha szeretsz valakit azt egész évben szereted és bármikor meglepheted nem kell ezen a napon tenni. Csak hát valaki kitalálta aztán ez szépen elterjedt.
Més que un club!
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #22270 üzenetére
Jó ezzel az erővel ezt minden ünnepre lehet mondani.. Karácsony,szilveszter,szülinap,stb...
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #22271 üzenetére
Csak az a nem mindegy, hogy mondvacsinált ünnep (Valentin), vallási ünnep, ami "némiképp" átalakult (karácsony), vagy a világon kb. mindenhol ismert szokás (születésnap megünneplése).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
válasz roberto211 #22271 üzenetére
Azoknak van tradíciója és oka.
Mister x-el egyetértek.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #22273 üzenetére
Hát ember válogatja,hogy most mit fogad el ünnepként és mit nem.. Amúgy ezen a napon nem csak valentin nap van hanem ilyen all in ONe.. Ugye Bálint napja is ma van, Valentin és az epilepsziások világnapja is ma van.. Tehát valaki ezt ünnepli valaki azt.
-
Verus
senior tag
válasz roberto211 #22274 üzenetére
Talán az epilepsziások világnapját nem ünnepeljük. Viszont ha már itt tartunk: [link]
#22276: Tudom, de ezek szerint te nem tudod, hogy értettem.
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
nagyúr
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #22277 üzenetére
Nekem haverom az , meg régen egy távoli rokon... Ha jól van kezelve(gyógyszeres) akkor semmi gond nincs velük.
Amit te láttál az a grand mal(nagy)roham ami már a helyzet legszélén alakul ki... De még van millió fajta..
-
nagyúr
válasz roberto211 #22278 üzenetére
Nekem több csapattársam is volt epilepsziás, egyikőjük mesélte is hogy milyen rohamai voltak de gyógyszeresen az övét is jól lehetett kezelni.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Verus
senior tag
válasz roberto211 #22278 üzenetére
A tónusos - klónusos rohamok azért nem ritkák. Sokaknál megfelelő kezelés mellett is jelentkezik. Szerintem egy atóniás roham sokkal ijesztőbb lehet, egyszer csak összeesik minden előzmény nélkül az ember. Hirtelen azt se tudod mi történik.
Süti: Ijesztő, de rád nem veszélyes. Ezzel nincsenek sokan tisztába, hogy a rohamot elkapni nem lehet. Ezért vannak azon szomorú esetek sora, hogy otthagyják a földön fekvő embert az utcán, mert félnek. Holott az az ember nem másra, hanem csak önmagára veszélyes.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
nagyúr
-
Verus
senior tag
válasz roberto211 #22282 üzenetére
Azért reméljük valakinél nem csak a tónusos szakasz jön ki
Most mire célzol azzal, hogy az agy válogatja?
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #22281 üzenetére
"Na mindjárt indulhatok mozizni meg randira. "
Én meg este buliba. Legalábbis eddig úgy néz ki megyünk ligetbe.. Nagy nehezen.... Megkeresem ott ma éjszaka a feleségemet úgy döntöttem.
Verus: "Most mire célzol azzal, hogy az agy válogatja? " Semmire.. Szerinted mi generálja a tüneteket?
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz roberto211 #22284 üzenetére
Szerintem ezt a kérdést jobb, ha nem nekem teszed fel.
#22286: Valóban, hagyjuk, meddő a dolog. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy jobban tudod. De hidd el, egyszer majd rájössz, hogy nem mindig értelmezed jól a dolgokat és nem, nincs mindig igazad.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz roberto211 #22286 üzenetére
Te egy olyan embernek akarod elmagyarázni a dolgokat, aki dokinak készül?
-
L_YKing
addikt
Ph addikt vagyok!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
roberto211
őstag
válasz MunezXBK #22287 üzenetére
Ki akarja elmagyarazni? Kérdezte mire értettem és leírtam. Össz vissz ennyi.
De mondom....hagyjuk.inkább,fölös ezekről "magyarázkodni "
Csak nem szeretem mikor itt valaki óriási arccal járkál mert készül valamire és a fellegekbol beszél.
Na de mindegy. Készülődök lassan inkább. Mondtam ma megkeresem este a feleségem.
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz roberto211 #22289 üzenetére
Nos, akkor:
"Csak nem szeretem mikor itt valaki óriási arccal járkál mert készül valamire és a fellegekbol beszél."
Nem értem miért támadsz ezzel, soha nem írtam senkinek lekezelő stílusban veled ellentétben. Meg lehet sérteni a másikat, persze, de nem hinném, hogy én vagyok az az ember itt, aki a fellegekből beszél. Te sokszor ezt teszed és a hozzáállásod - mindenki hülye,csak te nem - valljuk be kissé bicskanyitogató. Nem csak nekem, másnak is. Azt gondolom, hogy tisztelettel lehetünk egymás felé, kölcsönösen. Csak ez a kölcsönösséget te nem mindig képviseled. Sosem degradáltalak, sosem sértegettelek téged, de most te pont ezt teszed ok nélkül. Tudod eljön majd az idő, amikor ezt visszaolvasod és ugyan ez lesz a véleményed, legalábbis remélem. Vissza kellene venned kicsit, nem te vagy itt az irányító, nem vagy te sem különb senkinél. Ha pedig nem értesz egyet valamivel, azt ne egy odaszúrással intézd el. Így, egy idő után csak elmarsz magad mellől mindenkit. Nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de tanulj egy kis tiszteletet és tanuld meg, hogy egy vitát, konfliktust, nem azzal zárunk le, hogy hagyjuk. A hagyjuk azt érezteti, hogy nincsenek észérveink, holott én nem tartalak egy buta fiúnak...
Ori: Nem értek ezzel egyet Ha sosem kezdünk bele abba, hogy megbeszéljük normális stílusban a problémákat, akkor csak lógni fog a levegőben
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bele se kezdjünk inkább jó?
szerk:
Ha még elkapjátok srácot, gyertek belesni energia ital topikba, megy az anyázás.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
MasterMark
titán
Én amúgy is különb vagyok mindenkinél, úgyhogy.
Egyébként meg felvételi meg minden. A felvi.hu-n meg zavar az a reklám mindig. First world problem.
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest