Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz kovsol #11689 üzenetére

    Szegény :( Sajnálom mind kettőt. Mondjuk a puliktól én félek, mert egyszer már majdnem megharapott egy meg olyan agresszívnek tűnnek, de ezen kívül nincs vele semmi bajom. De a második kutyis is aranyos lehetett. Anyáméknak volt egyszer egy Labrador tacskó keverék de el kellett altatni mert ugye a lába ilyen tacskó "jellegű" volt teste meg nagy labrador és nem bírt már lábra állni sem egy idő után, ízületei tönkre mentek,stb. De én nem ismertem. A pitbullos storyhoz kapcsolódóan nekem is volt egy hasonló. Régen még zuglóban társasházban laktunk és levittem oda a kutyasétáltatóhoz manót sétálni pórázon(!!!). Szépen mentünk meg minden és jött ilyen nagydarab vagy valami agár vagy nem tudom milyen fajta és miután észre vette a manót odajött vicsorgott és elakarta kapni,szétakarta tépni(póráz nélkül volt a nagy kutya). Kb ez 5éve történt. Elkapott a pánik , adrenalin fullon volt és akkoriban(kb lehettem 14éves),olyan ideges meg már nem is annyira emlékszem mi volt ,azt csináltam,hogy a nagy kutyát kb 3méterre arrébb dobtam, manó valahogy kiszökött hámból ki a mellékútra(szerencse,hogy nem jött autó) anya meg gyorsan elkapta,én addig néztem a nagy kutyát,hogy mikor fut vissza. Gazdájával nagyon csúnyán összevesztem ,hogy mi az,hogy egy közös kutyasétáltatón nem pórázon viszi. Majdnem verekedés lett a vége de örültem,hogy megmenekült a manó és így inkább ott hagytam.

    Második kutyus meg így életkor témában pont ugyanez a manó. Kb olyan fürge, meg ugyanolyan mint 3-4éves korában. Senki sem hiszi el,hogy 11éves csak mikor megmutatjuk a törzskönyvét. Akkor elhiszik.

    De a manó mellett még van másik kettő nagy. Egy 4 éves (németjuhász-kopó keverék)akit 4 hónapja hoztunk el szintén egy menhelyről. 4évből 3,5 évet ott töltött. Nehezen is "tört" be ide hozzánk. 5x szökött meg, nem akart eleinte elfogadni minket, félt, nem evett 1 hétig,stb. De a harmadik szökésnél (1hétig nem lett meg. Újság,Érdi tv,internet,szórólap mindenkivel őt kerestettük),meg mikor hoztunk neki egy kölyök kutyát 2hónap után akkor megváltozott. A másik meg kaukázusi meg labrador kölyök ,4hónapos de hát kb több baj van vele mint egy gyerekkel. :D Olyan rossz,hogy alig lehet kibírni már várjuk,hogy "Kimenjen" ebből a korszakból. :)

    De ezek ellenére szeretem őket, csak a manó mivel(legalábbis gondolom ezért), kiskorom óta velem van ,jobban hozzám nőtt mint a nagyok..

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák