Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fpeter84

    senior tag

    Sziasztok!

    Hozzám került egy Xbox 360 S Console - Trinity-nek sikerült beazonosítanom az alaplapját - aminek a múltja abszolút ismeretlen... Bekapcsol, működik, az eredeti tulaj még egy factory resetet se nyomott rá, úgy szórta ki lomtalanításkor - szerencsémre a tápjával együtt :)

    Azt már láttam a készülékházon hogy felnyitották, de belül szembesültem vele, hogy valamiféle modchip is lehet benne: zsugorcsőben egy Arduino Nano kínai klónt találtam, ami pár vezetékkel ide-oda be van kötve az alaplapra... Megpróbáltam gépre kötni, de bármilyen baud-ot választok, sajnos nem ad rajta semmiféle életjelet, így vakon tapogatózok hogy mi is lehet ez... Hiába guglizok, nem találok Arduino modchip témára semmit - lehet csak én vagyok a béna, ez a terület nekem nagyon új...

    Van e rá ötletetek hogy hogyan lehetne beazonosítani, illetve hogyan tudnék meggyőződni a működőképességéről? 3 account van rajta, de mind3 azt mondja hogy egyetlen telepített játéka sincsen. Ha a beállításokba bemegyek, akkor ott a storage-nél úgy tűnik hogy az 500-as vinyón van pár kinect-es meg ez-az játék... Tényleg nagyon új nekem ez a téma - hogy induljak el vele?

    Előre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák