Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Igen, tényleg jó lenne összeszedni párat...A Barbie remek ötlet!
Mondok én is egyet: Lego Jurassic park. 7 éves lány, nagyon átéli, szerintem remek játék, óriási előnye, hogy itt apával együtt lehet kalandozni (ennek analógiájára lehet, hogy tetszeni fog a Lego sorozat többi tagja, bár azt írják, azokban túl nagy a bejárható terület...)
Egyéb ötlet kislánynak (nem kinectes)? -
st6969
őstag
válasz l.skywalker #52053 üzenetére
Lemezen sem elérhető? Használtan, magánszemélytől? Netán Amazon, Ebay?!
-
-
satee76
aktív tag
Sziasztok Van egy régi xboxom 20 Gb-os saját merevlemezzel. Müködésképtelen. Szerintetek a rajta levő mentéseket le lehet valahogy menteni? Aki már látott ilyen boxot, az tudja, hogy a merevlemez egy spéci csatival csatlakozik. Van valakinek valami ötlete?
-
Zeki
nagyúr
A fiam látott egy videot, ahol a nfs most wantedban választhato rendörauto a fordok közt. Nálunk ilyen nincs. Mit kell tenni, venni, hogy legyen?
-
st6969
őstag
válasz l.skywalker #52056 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz st6969 #52062 üzenetére
De még ez is döbbenetesen sok érte... persze az 1000€ művészi túlzás volt. Én anno még áprilisban kemény 800 forintért vettem a marketplace-n.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
x360elite
őstag
válasz st6969 #52065 üzenetére
A Minecraft 80-as éveket idéző grafikáját én sem értem. Amit viszont még ennél is jobban csodálok, az a grafikai minőség ellenére az óriási rajongó tábora.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
válasz x360elite #52066 üzenetére
Azért a 80-as években nem volt ilyen grafika. Én még végigvittem c64-en a Total Eclipse játékot, ami már akkor 3d-s fps megjelenítést használt. (fel le nézés, ugrás, guggolás, évekkel a Wolfenstein előtt) Igaz, hogy akkoriban a sebességet még spf-ben mértük, vagyis hány másodperc alatt rajzol ki egyetlen képkockát.
Na ehhez képest a Minecraft szép. És a játék lenyűgözött. Faék egyszerű a grafika, de annyira összetett az egész, hogy le a kalappal. Ehhez is érdemes megnézni pár videót, ami kezdőknek van, hogy legalább eltudjon indulni az ember.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy a grafika nem minden. Pont az utóbbi pár évben jött ki rengeteg játék csúcs grafikával, de zéró tartalommal. Nekem a grafika az utolsó szempont egy játéknál, talán pont azért, mert én még kazettáról töltöttem be a játékokat...
Szóval adjatok neki egy esélyt.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
x360elite
őstag
válasz icemad #52067 üzenetére
Bocsi, rosszul fogalmaztam, inkább 90-es évek. Az xbox 360 (de ráadásul még one-ra is van Minecraft ) sokkal fejlettebb grafikát is elbírna ebben a játékban, ennek ellenére gagyi.
Aki szereti "Isten áldásával" hajrá. Nekem nem jött be, de nem vagyunk egyformák. Anno a GTA1-el voltam így. Rengetegen bele voltak esve abba a játékba, én meg csak néztem, hogy "mi ez az x kerget egy pontot" kinézet.
Ezektől függetlenül jó a Minecraft, ötletes játék, de konkrét fizikai fájdalom nézni az 1 kocka 5 téglatest emberkéket.[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
st6969
őstag
válasz icemad #52067 üzenetére
"Azt sem szabad elfelejteni, hogy a grafika nem minden."
Ebben igazad van, de jó tartalom rossz grafikával ugyanúgy lenullázhatja egy játék élvezeti értékét, mint a rossz tartalom remek grafikával.
Márpedig egy játék azért van, hogy élvezetet, szórakozást nyújtson.
Ennek ellenére én fogok adni neki egy esélyt, csak nem véletlen, hogy ekkora tábora van, hátha megfog...ui. én is kazettáról töltöttem be C64-en játékokat, de azóta sokat változott a világ, "el lettünk kényeztetve".
-
haris
őstag
válasz szupermacs #52069 üzenetére
Pontosan ezt érzem én is.
Xboxon van meg, akciós volt, megvettem, kipróbáltam, nekem abszolút nem tetszik.
Gondoltam ha már megvan, akkor szólok a gyerekeknek, hogy hajrá, ...nekik tetszik, órákat elvannak vele.
Legalább nem kidobott pénz volt. De hogy mit esznek rajta, nem értem.
De nem is számít. -
Zeki
nagyúr
Ez a minecraft xboxon még mindig csak saját magával mükszik? Nincs átjárás egymás közt? Vagy platformok közt?
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz sanchomuzax #52016 üzenetére
Nahát! Egyszer csak úgy döntött az Xbox360, hogy belépteti a nagyfiam problémás fiókját újra a Livera. Semmit nem csináltam, semmit. A legény szólt, hogy köszi apa, hogy beléptettél. Én nem csak néztem, hogy mi van? ...és tényleg. Megjavult. A krvaéletbe!
Google: Sancho blogja
-
l.skywalker
Topikgazda
Ezek a játékok tűnnek(tűntek) el a marketplace-ből:
● A.R.E.S. Extinction Agenda EX
● Chime
● DeathSpank: The Baconing
● Greed Corp
● Polar Panic
● Runner2: Future Legend of Rhythm Alien
● The Adventures of Shuggy
● Xotic
● Darkest Of Days
● Deathsmiles
● Raiden Fighters Aces
● Record of Agarest War
● Record of Agarest War Zero
● Ski-Doo Snowmobile ChallengeNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #52077 üzenetére
Semmi olyan, amit hiányolni fogunk.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #52078 üzenetére
Ha esetleg valaki éppen ezeket akarta volna megvenni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #52079 üzenetére
Valahol, valaki...
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #52079 üzenetére
nemár, PONT EZEKET akartam most megenni
-
Csapoati
nagyúr
válasz sugarforce #52081 üzenetére
Hát, fura ízlésed van, de hát mindenki azt eszik, amit akar.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
gmatyi88
tag
Sziasztok. Régi pc met eltudonám cserélni Ps3 vagy Xbox 360 ra. Mivel soha életemben nem konzoloztam ezért nem tudom mire érdemes váltanom?! Meik gépre készítenek új játékokat,támogatottság stb. Multimédiára is használnám alkalom adtán. Pro és kontra érveket ha mondanátok azt megköszönném.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz gmatyi88 #52083 üzenetére
A két lista a legutóbb megjelent játékokról:
Jövőre még kevesebb lesz. Ha a legújabb FIFA kijön akkor már boldogok lehetünk.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz l.skywalker #52084 üzenetére
Annyira jó játékok vannak x360-ra , hogy végtelenségig el lehet vele lenni. A grafika nem minden!
Fifából is csak az önismétlés megy. Ami újdonság, hogy frissül a játékosállomány. -
Aby_2014
aktív tag
válasz l.skywalker #52087 üzenetére
Ööö mi most vettünk karácsonyra.. esetleg tudsz mondani egy két jó címet ami xbox-on jobb mint pc-n?
Kinect is van, ahhoz vettünk-kaptunk pár lemezt adventures, sport 1-2, just dance 2017...
Ezeken kívül van még jó kinectes game?Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Aby_2014 #52088 üzenetére
Én éppen azért vettem mert nem volt PC-m, és kellett valami egyszerűbb, olcsóbb. Attól függ mivel akarsz játszani amúgy. Nekem azóta van One-om is így a BC-s címeket azon tolom. De régebbi klasszikus címeket a 360-on
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #52090 üzenetére
Egy BC-s játék szebb a One-on? Érdemes azon telepíteni?
-
r.levente75
addikt
A kinect sportban jelentek meg új dolgok? Mintha valami updatet kapott volna.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Nemrég boldog tulaja lettem egy 360 elite konzolnak. Van két wireless kontroller, meg cca 10 játék. Többek között lego indiana jones, lego star wars, forza 3, sniper elite, valami f1, star trek. Pár kérdésem lenne a konzollal kapcsolatban:Gyerekek használják főleg (na persze ) gondolkodom, hogy jó lenne kinect vagy kormány hozzá. Melyik a jobb választás? Persze tudom, h a kormány csak autósra jó, de arra gondolok, hogy a kinect mennyire pontos pl, tehát lesz e a gyerekeknek is sikerélmény vele? Aztán kinect egy féle van, kormány meg rengeteg, van valami best buy, ami ilyen teljesen alap marhulásra megfelelő? Kontrollerrel azért nehezebb a forza...
Másik kérdésem az lenne, hogy mik az ennek a korosztálynak való címek? 7-8 évesekről van szó. Mondjuk az indie bejött nekik pl.
Ja még annyi, hogy van valami "piac" jellegű hely játék vásárlásra? Nem tört a gép, csak eredeti játékok jók.Előre is köszönöm a válaszokat.
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Aby_2014
aktív tag
válasz Flowtation #52093 üzenetére
Nekünk megvan a kinect sport 1-2 sztem teljes ok az érzékelése - kivéve két sportot: darts, kosárlabda na ott nehéz össze egyeztetni a TV-ben látható dolgot a valósággal-, fiamnak - és nekünk is - van sikerélményünk.
Nem bántuk meg a plusz pénzt a kinectre. Megfizethetetlen mikor ebben a vacak időben a gyerek játszik, és ki van vörösödve úgy boxol, teniszezik, síel.... nemcsak ül a gép előtt és punnyad.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Aby_2014
aktív tag
válasz r.levente75 #52092 üzenetére
Mi most vettük nem tudom mit jelentene, hogy újdonság, azt tudom, hogy egy csomó minijáték van benne (decemberben dlc formájában is jött egy adag)...
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Aby_2014
aktív tag
-
sanchomuzax
aktív tag
A kormányra hamar rá fogtok unni. A Kinekt sport játékok folyamatos benti mozgást és közösségi élményt tudnak biztosítani. Pl. ha hozol egy szabályt, hogy csak akkor lehet konzollal játszani, ha előtte van fél óra Kinekt sport, akkor meg tuti eszköz.
Google: Sancho blogja
-
st6969
őstag
Lego Indiana Jones-ban tudsz menteni?! Én most kezdtem el a gyerekkel, másfél órát játszottunk tegnap este, 2 pályát is kinyitottunk (az elején a ládákkal jelzi, akkor még zártak). Semmilyen mentés nem történt. (más is panaszkodott már erre).
Nem gondolnám, hogy túl keveset haladtunk előre, hogy legyen legalább egy mentett pont.[ Szerkesztve ]
-
Neked is javaslom a Toy Story 3-at és a Minecraft-ot. Ezen kívül szinte az összes Lego játék jó. Mindegyikkel lehet egy gépen ketten játszani. Fiúk, lányok? Mert fiúknak több játék van.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest