Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
IG55
senior tag
Most nálam is nehezen lépett be, pedig én az előző körös szívásból kimaradtam
-
Chosen
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz l.skywalker #51403 üzenetére
Nem csak az, a voip topikban a neophone sem megy.
-
r.levente75
addikt
Ez az egész olyan mint a kutya vacsorája. Éljen a XXI. Század.
-
taki01
őstag
válasz r.levente75 #51407 üzenetére
Végre nálam is működik a live Telenor 4G-n keresztül.
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #51403 üzenetére
Én telekomos vagyok és nálam most is minden rendben, mint ahogy múltkor is...
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
szupermacs
veterán
Én DIGI-s vagyok és fogalmam sincs, hogy megy-e nálam, mert tegnap annyira besöröztem, hogy már kedvem se volt bekapcsolni a konzolt.
-
x360elite
őstag
válasz szupermacs #51410 üzenetére
Mi pálinkáztunk, de közben azért toltuk a fifa-t.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
válasz szupermacs #51412 üzenetére
Az ilyen körökre osztott stratégia, vagy mi. Egyszer láttam gameplay-t. Egész jónak tűnik.
-
x360elite
őstag
válasz szupermacs #51414 üzenetére
Királyság.
-
szupermacs
veterán
-
Barohawk
aktív tag
Segítségre lenne szükségem. Rég nem használtam a konzolom és family kódot kér. Mi a szar ez?
Eddig nem kért sose volt beállítva. Hogy tudom likvidálni.
A konzol teljesen gyári''Stressz nélkül az élet unalmas lenne''
-
szupermacs
veterán
-
senior tag
Sziasztok!
Ajándékba vettem egy Fifa18 lemezt !
Nem is néztem, hogy ez nem 360-hoz, hanem One-hez való!
Van tanácsotok mit lehet csinálni?
Esetleg eladni? -
Throme
veterán
válasz Kbhont #51422 üzenetére
Egy próbát megér, hogy írsz az EA-nak. Van itthoni képviselete.
Én még réges-régen vettem fel a kapcsolatot velük, mert kaptam egy havertól X360 játékot (akkor még nem volt ONE) a nagy vízen túlról, és a köcsög régiókódozás miatt nálam nem indult el.
Tettem egy próbát, mert veszteni valóm nem volt, és teljesen pozitív hozzáállást mutattak.
Írt egy ürge, hogy semmi vész, küldjem be a játékot, és ők küldenek egy itteni régió kódost...
Így is lett.Nem tudom, hogy xo > x360 csere működik-e, de kiderülhet, ha kipróbálod...
szvsz
-
Kvelstadt
veterán
Hali.
Kéne egy kis segítség.
Szitu a következő: tesómnak van egy x360 uk acc-al de magyarországon. Meg akart venni gyerkőcnek egy játékot amihez én vettem ilyen kódot. Beütötték és eddig jó is minden.
Megvette a játékot de letöltésnél kiírta hogy abban a régióban az a játék nem érhető el.
Mit lehet tenni?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
droti25
őstag
Sziasztok
Kicsit off
Xbox 360 wireless controller-hez szeretnék venni receivert, pc-s használatra.
Kis hazánkban honnan lenne érdemes venni.
Előre köszi a tippeket. -
x360elite
őstag
válasz Kvelstadt #51427 üzenetére
Igen, az kavar be, és a kolléga jól mondta, régiót kell váltani. Erre találta ki a picipuha az account migrálását, vagyis más régióba költöztetését.
"Mire": nyilván magyarra, ha már Magyarországon van a box.
[ Szerkesztve ]
-
Infinity70
tag
Sziasztok ! Kislányom játszani szeretne a géppel ,betette a GTA 5-t el is indul a játék ,de amikor elkezdődik rögtön befagy . Lenne valakinek ötlete mi lehet a gond ?
Huawei P40 Pro
-
Throme
veterán
válasz Infinity70 #51435 üzenetére
Nekem régen volt ilyen. Lemez meghajtó volt rossz. Szerencsére még garis volt a gép, így nem tudok árakat.
Más lemezzel is ezt csinálja? Ha nem, akkor a gta lemez lehet sérült....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
masterful87
senior tag
Dead Space 2 és 3 megér 1500-1500Ft-t?
[link] -
x360elite
őstag
válasz masterful87 #51441 üzenetére
Ha valaki szereti a "túlélő horror" játékokat, akkor megéri.
-
Throme
veterán
DS2-t lehet én is kipróbálom. A 3-ban állítólag elég sok az a genya - kvázi - halhatatlan lény (nem tudom a nevét). De rüheltem. A DS 1-ben mindig paráztam
-
Siffredi
senior tag
Nagyon jó játékok, simán megérik azt a pénzt. A 3. részt már lehet co-op-ban tolni.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Ahogy nézem, sok helyen már nincs X360 kontroller. Tudtok helyet, ahol lehet újat venni?
PC-hez kellene, X1-os 16-18 ezret sajnálom rá.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
taki01
őstag
válasz Darko_addict #51445 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Fifa 18 demo xbox 360 ra nem lesz? Megvásárlás előtt kiszeretném próbálni.
-
x360elite
őstag
válasz #38464487 #51447 üzenetére
Mintha ez a kérdés már elhangzott volna tőled....
A helyzet azóta sem változott és ha eddig nem adták ki a demo-t 360-ra (amit 99%-ban a játék megjelenése előtt szoktak tenni), akkor nem is fogják.
-
IG55
senior tag
Tudtok ajánlani olyan játékot (?), amely ilyen gyógytorna, torna vonalon mozog? Kinect support is mehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs