Hirdetés
Aktív témák
-
Ticsike
tag
Srácok ezt a GOW-t nem lehet egyszerűen abbahagyni. Tegnap éjjel kb 2 és fél órát toltam. Mindig azt mondtam, na még a következőt és abbahagyom de sose sikerült Most éppen ott tartok amikor az a részeg ember beküld a házba vagy valami Na szóval egyszerűen.... legszívesebben itt a melóhelyen is tolnám, dehát sajna nem lehet Még a Bio-t is megvenném, meg a COD4-t, meg még hasonlókat....
-
GeneraL_XTX
veterán
Gyerekek ez a Battlefield Bad Company beta valami isteni...
iszonyat stabil lagmentesek a szerverek és a játék is nagyon nagy főleg agrafika meg a fizika
iszonyat nagy játék lesz ez -
spammer
veterán
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-
BITBOYS
addikt
válasz (Kolombusz) #8838 üzenetére
Én a Dark Sector várom
Devil May Cry 4 pedig nagyon bejön, eszméletlen jó hangulat, zene, grafika. -
woodbear
addikt
Tegnap megvolt az első fagyás(3 hónapos a gép) def jam:icon-ban bunyó közbe(hol máshol ) De utána semmi nem volt! Ki is nyomtam azért is, a k*rva annyát
Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
válasz GeneraL_XTX #8860 üzenetére
jaja, tudom! ezért is offoltam a pc is fagy sokszor mégis régi na jó ez szar hasonlat volt XD
Oldalam: www.swsfoto.de
-
(Kolombusz)
veterán
válasz GeneraL_XTX #8860 üzenetére
Nekem egyszer fagyott, visszatöltés közben Mass Effect alatt. Hang volt, a töltőképernyő is ment, de nem töltött.
Szóval nem is igazi fagyás volt.Azóta soha többet.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz (Kolombusz) #8862 üzenetére
nekem általában csak netes dolgoknál szokott fagyni amikor valaki bejelentkezik vagy hasonlók
single játéknál általában sosem -
scorpy02
aktív tag
A GTA IV legújabb, és egyben a megjelenés előtti utolsó trailere.
Everyone's A Rat Trailer HD.Még egy hónap...
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz 30z.Samu #8872 üzenetére
2006 évi. Már láttam konzolboltokban is 45k -ért Prémiumot.
Itt van pl. egy, és akkor ez egy bolt...[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Devastator
tag
Hy. Aztmondják, hogy a PS3 tartós vétel, mivel a sony támogatja jó 6-8 éven keresztül. Az xbox ezzel, hogy áll? Mennyire tartós vétel?
-
hocika
tag
válasz GeneraL_XTX #8863 üzenetére
Helló General xtx,todod ki vagyok?A Lagenda.
-
hocika
tag
válasz Devastator #8875 üzenetére
Hát egyenlőre több a jo game az x-re.És én most szeretnék játszani nem 6-8 év mulva.
-
bwoay
nagyúr
válasz Devastator #8875 üzenetére
ez az egész onnan ered,
hogy PS2-re még most is jönnek a játékok, az első boxra meg nem,
azóta, hogy megjelent az x360.hogy a jelenlegi generációnál hogyan alakulnak majd a dolgok,
azt marhára nem lehet még tudni.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
ellington
tag
3ledes gépet pesten ohva érdemes vinni?
-
richwar
csendes tag
hellosztok!
venni akarok egy játékot és kéne segítség a netes fizetésre paypalost vki vágja???? jöhet privibe is -
Def26
félisten
Nem ide illik, de ha van valakinek egy eladó Guitar Hero 3 -a az szóljon, mert vevő vagyok rá. Persze eredeti érdekel.
-
Ticsike
tag
Srácok ha mondjuk a GTA IV-t megszeretném rendelni külföldről akkor melyek azok az oldalak akik szállítanak is magyarországra, és kb mennyibe kerülne a postaköltség? Mert ha annyira jönne ki mint amennyiért itthon meg tudom venni, akkor inkább hagyom a külföldi rendelést. Gyakorlatilag azt láttam, hogy olyan 11ezer körül van kint a játék, ha mondjuk 4-5 ezer a kiszállítás akkor megveszem inkább itthon. Ti mit gondoltok? Magyar oldalakon hol lehet előrendelni csak a játékot? Mert nekem nem kell táska meg hasonlók. Köszönöm előre is a válaszotokat!
-
Def26
félisten
válasz Ticsike #8899 üzenetére
www.game.co.uk Itt most 39.99 font a játék, és ha előrendeled akkor kapsz ajándékba 500 Microsoft pontot is.
A fizetési/postázási lehetőségeknél kiválasztod az "(EU) Royal Mail - Eurpoe - 3 to 5 business days" lehetőséget ami hozzá is csap a termék árához 3 fontot. Igy megkapod a játékot 43 fontért ami mai valuta szerint ennyi. 43.00 GBP=13,949.66 HUF
Ezen az oldalon meg tudod nézni az aktuális valuta értékeket.Jah, és szállítanak Magyarországra...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest