Hirdetés
Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Srácok arcade gépem van,lehetösem van-e letölteni pc-vel játékdemot kiírni dvd-re és kiprobálni x-360-al?
-
Ebit
addikt
válasz CooLM@$TeR #8537 üzenetére
a hangfalban lévő mágnes zavarhatja-e az olvasót,
,Az olvasót a doboz rezonanciája megzavarhatja.
mágnes 'zavarása' függ-e a feszültségtől
Igen, minél nagyobb hangerőn használod,annál nagyobb a hangfal zavaró hatása.
-
spammer
veterán
Letölteni lehet demokat, ha találsz! (Ha találsz, szólj nekem is, érdekelne). Torrent oldalon van 1-2 demo, de mire lejön... Egyébként a demo nem warez. Tehát:
Demok kiírása lemezre:
Lemez mappszerkezet ez legyen alapból:
Content\0000000000000000\ezen belül kell a különböző játékok mappáit elhelyezni.
ez pl. a Turok demo mappája:
425687D7\00080000\
ez pedig maga a file: 274B2DFE3FF73221C5517515036928648A8C889D42
Tehát így néz ki végül a lemezen a Turok demo:
Content\0000000000000000\425687D7\00080000\274B2DFE3FF73221C5517515036928648A8C889D42
szerk: ph levágja a sor végét, mindegy, nem ez a lényeg..
Az contentes alapmappába akárhány játékdemo mappája belerakható, így egy lemezen annyi demo lehet, amennyi csak ráfér.
A lemezt adatlemezként kell megírni (pl. Neroval), írtható CD-re, DVD-re, újraírhatóra is.
Az box mixed media discnek fogja látni, de az egyik menüpontban (most nem tudom pontosan mi a neve) ki lehet majd választani a demokat.[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
Xbox Sky, Blackcats, de mind2 zárt torrent oldal. Előbbin alig van pár db, az is nagyon lassú, utóbbin nem vagyok fent sajnos... Volt még pár demo az xbox paradise nevű magyar torrent oldalon, de megszűnt, vagy szünetel, nem tudom mi van vele.
Sajnos demo forrásom nekem sem nagyon van, anno 4 db demot szedtem le én is csak
De ahogy hallom, már régóta liveon sincs semmi új demo, úh nem csoda h máshonnan sem lehet szedni.
Ha valaki tud valami jó forrást, ne tartsa vissza
-
Ebit
addikt
válasz CooLM@$TeR #8564 üzenetére
Igen.
Érdemes a box lábaihoz valami alátétet helyezni, a jobb szellőzés érdekében.
-
ellington
tag
valaki játszik a Viking: battle for Asgard-al?
-
borix
őstag
Melyik menü alatt lehet megnézni hogy a memória kártyán mennyi a szabad hely,s törölni hol lehet a régebbi mentéseket?
-
bLL^
senior tag
Egy kis grafikai anomáliára lettem figyelmes az elmúlt pár napban. Amikor egy mentett állást töltött vissza a box Mass Effectbe háromból háromszor, GoWba 1x jött elő, hogy a nagyobb felületek textúrái 2-3 másodpercig nagyon elmosódottak voltak, majd hirtelen újra normálisak lettek. Lehetséges, hogy gpu haldoklik? Találkozott már más is ezzel a problémával?
-
spammer
veterán
Úgy tudom, h ez a játékok hibája, illetve persze a gép nem bírja alapból. Mass effect Gametrailers review videóban említik is ha jól emlékszem. GOW-ban nálam is előfordult, sőt Army of Two-ban is.
Úh szerintem nem haldoklik a géped, ha más játékoknál nem csinája. Egyszerűen ennyit bír a box, illetve így csinálták meg rá a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz spammer #8576 üzenetére
ennyit bír a box? nem tudja real-time kezelni a textúrákat?
ezt gondold újra szerintem, mert játék közben is jelentkeznie kellene, ahogy haladsz előre.
viszont ilyet még csak PS3-on láttam (Lair).
akkor az sem bírja?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
spammer
veterán
Mivel több játéknál is előfordul, több gépen is, mondhatjuk h "ez ilyen", idézőjelben.. Tényleg rosszul fejeztem ki magam, igazad van.
Arra akartam rávilágítani, hogy nem GPU gond lesz, mert Mass effect, GOW, Army of Two is ilyen boxon. Alapból.
Ha más játékoknál is csinálja, és/vagy egyre gyakrabban, akkor GPU is lehet, dvd olvasófej is lehet a gond.
-
bwoay
nagyúr
félkész szarokat adnak ki, utólag foltozgatják,
szerintem még örülhetünk, ha csak ilyen problémák adódnak.a Fatal Inertia demoja is olyan, hogy késik a részletes textúra 1-2 mp-et.
ez nem gépfüggő, hanem optimalizálatlanság, ahogy írod,
vagy valami ilyesmi[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
sittes79
addikt
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy oldjátok meg hogy együtt legyen
bedugva a HDMI kábel és a rendes xbox kábel mert hát
nemigazán fér el egymás alatt-felett??Kinek mi a tapasztalata a képminőséggel kapcsolatban?
Számomre szebb észrevehetően a HDMI
képe mint az RGB, igaz a HDMI kábelem jó drága volt
az rgb nem igazán!Az RGB- s xbox kábel nekem csak a dolby hang miatt kéne!
Köszi
-
Krissz22
senior tag
Ha bármilyen Logitech kormányt szeretnék csatlakoztatni a géphez, akkor mindenképp meg kell vennem ezt a bizonyos (XFPS 3) kiegészítőt, amit az első hsz-ben írtok?
Ha igen, akkor ez milyen árban van?Köszi!
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
Még egy kérdés: Fülessel lehet játszani Xbox-szal, ha a controller-en lévő jack-be bedugjuk?
Sic Parvis Magna
-
spammer
veterán
Ég és föld egy CRT TV és egy TFT monitor képe. Inkább játszok kisebb képen, de éles tiszta képpel és szebb színekkel, minthogy nézzem egy hagyományos TV-n csak azért mert nagyobb.. De hát kinek a pap..
Nem tudom miért gondolja akárki is, hogy ha monitoron játszik az ember, akkor már nem lehet kényelmes fotelből, székből, kanapéról, akár agyból ugyanúgy. Ez szobától (kialakítás, elrendezés) és a bútoroktól függ, nem pedig megjelenítőtől és a boxtól.
30z.Samu: jó lesz hozzá a monitor, bár ha többet tudsz áldozni rá, akkor én a helyedben vennék inkább 20 vagy 22 colosat. 19 szerintem nagyon pici. De ha most ennyire van keret, akkor ez is simán jó lesz.
Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest