Aktív témák

  • Mr.Grincs

    veterán

    válasz csdm #48630 üzenetére

    Én is antikonzolos voltam addig a napig, amíg meg nem vettem az első xbox 360am. Aztán jött a többi. És most majd jön az új.

    Fölösleges venni hozzá billentyűzetet meg egeret. Én inkább megtanultam játszani a kontrollerrel, minthogy pénzt adjak a billért és az egérért. Nem nehéz megtanulni az fps játékokat kontrollerrel, csak idő kell hozzá. Pl ha a COD 3 at kiviszed alap szinten joyyal, akkor jó vagy. Én is így kezdetm aztán már veteránon toltam ki a COD 4 et meg a COD 5-t.
    Akkor ott van még a Gears of War is ami más kategória, de azzal is lehet könnyen tanulni az irányítást. Akkor az autós jűátékok is sokat löknek a dolgon. Meg ott van a GTA 4 is.

    teljesítményben nincs köztük különbség japeres is ugyanazt tudja mint a falconos csak az alap típusa változott. A jasperes a legújabb az nem is lesz 3 ledes és nem is melegszik, éás kevesebb áramot kajál.
    Az új box júli 16.án fog megjelenni az eu-ba 63-64-65 ezer Ft közötti árakon. Persze ez boltfüggű.

    Minden boxal működik majd a Natal illetve az új nevén Kinect. Az új slim xboxy 360 az Kinect ready lesz. Az idézőjeles régiek is csak ott külön tápról kell majd kapja az áramot, míg az új USB ről fogja adni a Kinectnek.

     /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

Aktív témák