Aktív témák

  • Odin_James

    tag

    válasz Xirtam #46675 üzenetére

    Xirtam:
    Volt szerencsém kipróbálni az egyik MM üzletben. Kb. 1 órán keresztül nyomtuk felváltva a haverral, pedig nem vagyok az a fajta, aki leáll játszadozni az ilyen áruházakban. Nagyon jó zenék vannak benne (tényleg minőségi tracklist) és nagyon profi mixek. Főként a hip-hop és az electro műfaj nagyjai képviseltetik magukat. Nagyon hangulatos és pörgős az egész.
    Ráadásul választható karakterként olyan nagy sztárok bőrébe bújhatsz, mint Grandmaster Flash, vagy a Daft Punk duó. Hidd el, semmi máshoz nem hasonlítható érzés.
    A keverőpult meg véleményem szerint nagyon jól össze van rakva. Nincs olyan érzésed, hogy ez egy gagyi utánzat. Maga a játék ugyanolyan elven működik, mint a Guitar Hero. Itt is vannak szines gombok, amit a megfelelő időben kell lenyomnod, de közben még szkreccselni is kell.
    Szerintem néz utána a tracklist-nek, vagy ha teheted próbáld ki valamelyik nagyobb áruházban. Ha a Guitar Hero megéri az árát, akkor ez is.

    Sipi16:
    A Guitar Hero is nagyon jó játék, de ne mondjunk már olyanokat, hogy azért jobb, mert a rock örök, a hip-hop meg nem. Ekkora baromságot! :W

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák