Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz Mr.Grincs #44493 üzenetére
emiatt nem buksz semmit, ez nem warez. hozzá sem kell nyúlnod a géphez, a gari sem vész el mivel nem kell megbontani a gépet, csak ha bele akarod szerelni. mondjuk nekem még a 120 gigás winyó is felesleges, összesen nincs annyi játékom, nemhogy amikkel játszok is 60-as kéne nekem, de az meg ritka és drága is asszem veszek egy 20 gigásat, arra talán lesz pénzem, úgyis csak battlefield megy, az meg ráfér
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz #11527168 #44503 üzenetére
én úgy tudom amazonról nem szállítanak hozzánk. volt velük egy kis affér, ezért beszüntették a hazai szállításokat. de ez már rég volt, lehet azóta már újra van szállítás...
legközelebb használd a link gombot pls
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
törölt tag
Köszi, akkor passzolom inkább. Linkért sorry.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Djuree #44501 üzenetére
Inkább egyszer érdemes többet kiasdni egy vinyóért minthogy utólag szűköljön vele az ember és bénkódjon, hogy basszus mirt nem adtam pár ezressel többet egy nagyobbért. Sok a bannolt elite, de a sok hülye vinyóval adja el holott semmit sem ér a vinyó rajta, oda egy 64es kártya is bőven elég lenne. Olyan max 15K ba megállna egy 120as vinyó ha sikerülne venni egy ilyen kitaszítottt gépről.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
kem
addikt
Hali!
Bocs az offért megint, de hirtelen túl sok információt kell feldolgoznom, úgyhogy egy kis segítséget szeretnék kérni. Egyik jóbarátom el akarja adni a boxát a lehető legjobb áron. Úgy gondoltam, hogy érdemes lenne külön hírdetni 50k körül magát a konzolt 1db controllerrel, és külön-külön eladni a 120-as vinyót, a másik controllert meg a játékokat. Maga a gép egyébkéknt egy most decemberben vásárolt makulátlan Elite.
Arra gondoltam, hogy akinek a HDMI, a garancia meg a Live fontos, annak elég maga a konzol vinyó nélkül 1 controllerrel. A garancia érvényes marad ha külön adom el a vinyót meg a gépet? Mi alapján tudnám pontosan meghatározni a gép pontos adatait? Gondolom van több generáció, és azokhoz tartozik valami szám vagy ismertetőjegy. A gépet egy londoni üzletben vettük a decemberi pörgésben, szóval nem hiszem,h sokáig csücsülhetett a raktárban. Utoljára talán 3éve foglalkoztam boxokkal, kicsit lemaradtam...
Köszi!
-
dunc
nagyúr
Az elit gépekbe is bentvan az 512mb beépittet memoria?
Szerintem nincs tehát a winyo nélküli elit,nem arcade.[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
-
dunc
nagyúr
válasz Crazyman33 #44515 üzenetére
Én nem tudom,hogy megy ez a ban dolog de haver 2 éve használ x-360 at ,mindig az aktuális firmwarevel,de nem bannolják pedig orba szájba nyomja online,minden játék megvan neki és egyszer fizetet 7k 3 ledes javitásra...kicsit baleknak éreztem magam amikor megjelenéskor 14k-t adtam a GTA 4 ért....közeljövőbe akarok venni x-et,és nagyon csábit a sötét oldal és a 250 ft-s DL verbatin
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy nagyon megtetszett a Guitar sorozat és érdekelne hogy mit ajánlotok egy olyan embernek(társaságnak) akik még sose játszottak vele? Vezetékes vagy nélküli gitárt?(gondolom társaság miatt 2 db gitár alap) Dobot? Előre is köszi a segítséget.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Crazyman33
senior tag
válasz gyuromoj #44525 üzenetére
Mindenképpen próbáld ki valahol, én boltban tettem ezt. Bár ha kontrollerrel tetszett, akkor hangszerrel még jobban fog!!!!
Én is kontrollerrel kezdtem, majd vezetékes, aztán váltottam nélkülire.
Azt tudni kell hogy a vezetékes sokkal kisebb és vékonyabb a nyaka. Nekem nagyon kényelmetlen volt. Plusz no ugrálás, ugyebár.
Vezeték nélküliben több fajta is vanHavernak dobja van. Ha dobot is akartok akkor érdemesebb szettben rendelni mert olcsóbb, mi is úgy vettük. Mindenképpen Guitar Hero-s cuccban gondolkozzatok mert az kompatibilis minden Rock Band résszel. Viszont fordítva már nem igaz, tehát Rock Band-es cucc...
A dob sokkal nehezebb, mint a gitár. De a filling ott is nagyon ott van, és megtanulható az is.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Crazyman33
senior tag
És tényleg most ott a PONT!
Muhahahaha
(amúgy bárki beírhatja a keresőbe az eladó szavacskát. Meglepő módon vannak bőven link nélküli hirdetések (vga kábel, switch, monitor). Még egy flashelt arcade-t is találtam)
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Crazyman33
senior tag
Csak egy furcsaság:
írd be a keresőbe fent hogy eladó.
Mikor kidobja a hsz-ket, lapozz a 201-250 oldalra egyből.
Valami miatt nekem Trójait jelez a vírusírtóm. Másnak is, vagy csak nálam van a gond?Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
heihachi
addikt
válasz Crazyman33 #44537 üzenetére
Legújabb AVG-nek nincs gondja vele. Most már akkor az is kérdés, hogy szar-e vírusírtóm
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
_ak_
addikt
KasperskyAV is jelzett:
2010.03.21. 20:31:44 Detected: Trojan-Clicker.JS.Agent.ma http://kezins.com/wp-content/uploads/2008/11/mirrors-edge-1.jpg Firefox
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Oreg_Nene
tag
válasz heihachi #44521 üzenetére
Ezen játszottam eddig de kihasználatlanság miatt szeretnék megválni tőle - 90' környékén tényleg más élmény játszani mint a kis 23' Samsung tft lcd-n
''A mohóság motivál. A mohóság tisztánlátáshoz vezet, összefoglalja az evolúciós lényeget. A mohóság minden formája életért, pénzért, szerelemért, tudásért fellendítette az emberiséget.”
-
dunc
nagyúr
Nem gyenge !!!!
Kajak trojai,figyel minket a ph....
O még egy hírdetés is ottvolt..biztos eltévesztette az aprót(#44540) Oreg_Nene : állat lehet milyen vásznad volt hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Crazyman33 #44548 üzenetére
Sajnos vannak itt még ilyen elemek,csak anno elég sok gépet megfertőzhetet,mert nyílván még nem voltak felkészülve rá a vírusírtók !!!!
Egy kép volt a ludas a vírusírtó szerint.[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
avira sem jelzett
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest