Hirdetés
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz Peat;) #44647 üzenetére
Az általam eddig tapasztalt "akadás" annyi volt, hogy néha az NBA Live 10 megáll 1 másodpercre, aztán tovább megy. 100 percből egyszer. Nos, ez nem igazán hozható fel a játékgyártónak, inkább egy cache ürítési probléma.
PC-n ezzel szemben az akad a játék alatt általában az alacsony FPS, folyamatos szaggatás, szinte játszhatatlan szutyok (Crysis, GTA 4) a jellemző. Tehát a két dolog igencsak különbözik, az akadást én így értettem.
"optimalizáció meg túlzás hogy ennyit ér,"
hm, nézzük meg a GTA 4-et. Csúcskonfigon, ami gyakorlatilag az XB36 hardveri képességének többszörösét jelentette, szarul ment. Optimalizáció, mert megcsinálták konzolra és szarul portolták. Ennyi. -
Djuree
félisten
nem lehet. de az durva is lenne, mindenki átállna az épp nyerő csapatba egyik játékban sincs ilyen tudtommal
de mindig 2 kör van, ha támadó voltál először akkor a 2. körben védő leszel és fordítvaFefeeX: én sem láttam még élőben dx11-et, de voltak valahol képek a box-os metro-ból meg a dx11-esből és azért volt különbség...mondjuk élőben is látni kéne az az igazi...de ezért én sem veszek új vga-t, jó nekem a boxos graf is
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
FefeeX
veterán
válasz Djuree #44652 üzenetére
BF1942-ben lazán lehetett csapatot cserélgetni, egy halál fejében... Mondjuk a komoly multikban lehet, hogy kiállították az opciót, ha ki lehet, de mi otthon, 4-6 játékossal hálózatban azért benn hagytuk...
Amúgy, majd ha a 4850em 5ezer alatt 5770re tudom cserélni (teljesítményben pariban vannak, csak az a DX11, nomeg a fogyasztás) akkor lecserélem...
-
Djuree
félisten
válasz FefeeX #44653 üzenetére
hát pedig elég nagy marhaság ez az opció, elrontja a játékot. cod-okban sem volt ilyen soha tudtommal
nekem is 4850-em van, akinek nem elég ez a kártya az menjen a....... oda
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Peat;)
veterán
válasz FefeeX #44651 üzenetére
Attól hogy te nem játszottál olyan játékokkal amelyek akadnak nem egyenlő azzal hogy nincsenek ilyenek. Az NBA pont az a sorozat aminek nem illene megakasztania a konzolt..azért nem mass effect 2 grafika van benne teli effektekkel.
Pc-n olyannyira akad a crysis hogy még a mostani notimon szaladtam végig rajta médiumon...szerintem logikus hogy a medium és sima high-ra optimalizálták. Emlékszem még p3-on is megmutatták hogy játszható állapotba hozható. Szóval ez eléggé felemás.
A másik gta4 meg x360-on is lassú. Nagyon sokakat zavarja a 30 fps alatti érték, a gta4 folyamatosan produkálja. Pc-re még jobban elcseszték oké...de pl én konzolon sem tudtam sokáig játszani vele. Az egy szutyok game minden hardwaren optimalizáció szempontjából.
De hiába vitatkozunk, tény hogy pc-re nehezebb optimalizálni ami erősen látszódik is. De az is tény hogy már van nem egy játék ami elhagyta a mostani konzolgenerációt kinézetben. Mivel a Metro nem egy fantasztikus játék, hanem a grafika a fontos benne ezért érdekelt volna a dolog.
Egyébként írtad feljebb hogy a patch is szokatlan a konzoloknál. Nos manapság már nem az. Az elmúlt pár játéknál asszem mindegyiknél jött a patch. Ez van.
-
-
gyuri00
aktív tag
bocs hogy ide írok de valaki nem mondaná el pm-be hogy hogy kell sima xbox játékokat kiírni fontosl lenne nagyon
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Djuree #44657 üzenetére
A crysis 2 jön boxra valamikor egyszer csak, hát érdekes lesz az biztos. Amúgy elvileg jön valami sims is xbox 360 ra.
A GTA 4 meg nem xar Mi nem tetszett benne ennyire? Vagy elvből elítéled a GTA sorozatot?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Djuree
félisten
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Djuree #44660 üzenetére
Akkor fordítva vagy bekötve, mert szerintem van hangulata a játéknak, legalábbis ez az én véleményem. Elég jól megvan csinálva grafikailag és a küldetések sem szokványosak.
De remélem ha kijön az 5. rész akkor az jobban fog tetszeni neked./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Devil111
csendes tag
válasz Peat;) #44656 üzenetére
Olvasom itt az hozzászólásokat.
Nem értem, hogy a GTA4-el mi a gondotok. Én most játszok vele először. Anno a Pc-men próbáltam (volna), ha nem diavetít minimumon, azután haverom gépén amin szintén játszhatatlan volt.
Mostanra sikerült végre beszereznem Boxra, és tapasztalatom alapján tükör simán fut (telepítve van). Egyetlen egy város részen (3. térkép rész) tud belassulni ha zsaruk üldöznek vagy ha túl sok autó van az adott útszakaszon, de ennyi.
Lehet az én szememmel van gond.
Szerintem amúgy nem számottevő konzolon ha egy játék belassul. Pc-n már kellemetlenebül tud hatni.A játék melleslleg nagyon ütős minden téren. Nagy kedvenc lett. Ha a VC hangulatát nem is übereli, de kb egy szinten van vele.
[ Szerkesztve ]
-
Don47
tag
Regebben hallottam, hogy a Live-rol pontokert letoltheto Call of Duty Classic regiozaras. Ellenben van-e valakinek tapasztalata a MW2 Hardened-hez jaro CoD Classic koddal? Mit gondoltok, mukodne itthonrol, vagy mindenkepp kell hozza VPN? (UK regem van.) Thx.
[ Szerkesztve ]
Xbox Live: Oberst Don47
-
Peat;)
veterán
válasz Devil111 #44664 üzenetére
Ez egyéni szokás kérdése is. A gta4 hajlamos hosszabb időn át is 30 fps alatt menni, az emberi szemnek pedig 30 fps a folyamatos. Sok nagy cím a 60 fps-re törekszik(pl forza3) és nem véletlenül.
A gta4-et le is tesztelték ebből a szempontból. Én addig a tesztig csak azt tapasztaltam hogy valahogy vontatott a kép...majd a fejem is fájt és zavart az egész..a teszt meg igazolta utólag hogy nem a szemem csal. Na meg attól függ mint játszol, 82cm-en még jobban érezhető ha valami belassul mint pl egy monitoron, de leginkább szokás kérdése. Tény hogy nincs meg a folyamatos sebessége. Másrészt egy konzoljátéknál nem kellene olyannak lennie hogy belassul ha sokan vannak. Ha van akkor az el van baszarintva.
"Szerintem amúgy nem számottevő konzolon ha egy játék belassul. Pc-n már kellemetlenebül tud hatni. "
Engem mindkettőn ugyanúgy zavar ha valami akad, vagy 30 fps alatt, vánszorog a kép. (jobb szót nem tudok rá, kicsit mátrix féle bullet time-os a kép..valaki érzékeli valaki nem, én a szerencsétlenebb kategória vagyok) Pc-n ugyanakkor állítható elvileg. (ugye ez nem mindig működik..a pc az pc, azért valljuk be ezernyi konfigra optimalizálni nehezebb dió mint egyre-kettőre)
Részemről kitárgyalva.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz Peat;) #44668 üzenetére
Az a 30 biza az 24... A BR nem véletlen 24p...
És nem azzal van a baj adott esetben, ha a minimum fps 24, hanem ha az átlag annyi, mert akkor a minimum átlépi lefelé a bűvös 24et és elkezd lassulni a dolog. Nem villódzik, nem szaggat, csak belassul. Mint a PS2 emulátor a gépemen kb. A mátrixos hasonlat mondjuk erre jó[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz Mr.Grincs #44661 üzenetére
Nálam ha GTA akkor a klasszikus GTA a nyerő. Az első A harmadiktól elkezdve valahogy nem jöttek be, mármint a kiegekkel együtt, a negyediket még nem láttam, csak hallottam róla, de mivel a konfigom a csúcstól azért messze volt, mikor vettem akkor is, és a csúcskonfigokon is szakadozott, konzolom pedig csak pár hete van, így nem próbáltam eddig
-
Mr.Grincs
veterán
válasz FefeeX #44670 üzenetére
Érdemes kirpóbálni én azt mondom. Nekem az első kettő rész akkor nagyon új volt, de jött a 3 ami mindent vitt akkor és most is jó játék. San Andreas is elmegy a Vice City az jó. De idáig ez a best of.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
bwoay
nagyúr
megkérném az Urakat, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet a nyelvezetre. Morden a makulátlan adatlapja miatt most még megúszta, dunc nem volt ilyen szerencsés.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
xbox360gamer
csendes tag
Üdv ha valakit érdekel március 26 tól need for speed shift ps3ra és xbox360ra 4000 huf lesz a tescoban
Az általam hìrdetett termékek csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kipróbálás után vihetők el.
-
bwoay
nagyúr
válasz xbox360gamer #44679 üzenetére
szerintem 576-ban már most is ennyi, de ha egy nullával kevesebb lenne, akkor még talán el is gondolkodnék rajta, hogy megpróbáljam lealkudni a negyedére, és megvegyem ajándékba valakinek, akit szívből gyűlölök.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Oreg_Nene
tag
Összes játék hibátlan, karcmentes
GoW 2 Goty, sajna a kódot már elhasználtam, 3.5k
Resi 5 - bontatlan - 3.5k
Frontlines - ezzel se sokat mert világ életemben BF buzi voltam - 3.5k
Shadowrun - 2.5k
Dragon Age Origins, kód hiányzik belőle - 6k
SF4 - bontatlan - 4k
SF4 - bontott 3k1. Turtle Beach X1 füles - 8k, a jobb oldalon lévő "szivacs" el van szakadva
2. wireless ms adapter - 7kSülysáp és környéke elsősorban, ma délután BP is
30/2964741
---
nem szerencsés itt hirdetni, bármennyire is célszerűnek találom még én is, az alapelvek szerint ez nem megengedett. a 4 soros aláírás sem segít, ezúton kérlek, hogy az férjen bele 3 sorba. thx[ Módosította: bwoay ]
''A mohóság motivál. A mohóság tisztánlátáshoz vezet, összefoglalja az evolúciós lényeget. A mohóság minden formája életért, pénzért, szerelemért, tudásért fellendítette az emberiséget.”
-
adalbert1
veterán
válasz FefeeX #44670 üzenetére
Az első GTA tényleg nagy FUN volt, de még a 2 is... Ezek már ha jól emlékszem elég régóta ingyen is letölthetőek. Nekem a 3 annak idején nagyon tetszett, kb. olyan szinten korszakalkotó játék volt, mint az 1 (majdhogynem csak azért vettem új gépet annak idején). Vice City volt szerintem a csúcspontja a szériának, nagyon jól eltalálták a hangulatot a rengeteg filmes utalás pedig még inkább dobott rajta...
A San Andreas volt az első és egyetlen játék, amit a megjelenéskor full áron megvettem, azóta is bánom... Nem rossz, nem rossz, viszont túlbonyolították (bandaháborúk, stb), és a hangulat is visszaesett a Vice City óta...
Ehez képest a 4-gyel csak ismerkedek még, de annyira már nem hoz lázba a dolog mint a régebbi részek... -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz adalbert1 #44683 üzenetére
Egyet tudok érteni veled, a csúcs nálam is a GTA-VC, az SA pedig olyan unalmas volt, hogy végig sem játszottam. A GTA4 igen jóra sikerült, de az igazi ezzel a motorral egy VC-ben játszódó rész lenne.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Jon Mathias
senior tag
Úgyhallottam érkezik új dasboard update. állítólag támogatni fogja pednrive-okat mem. unit-ként 16gb-ig. tudtok erről valamit? Eladóvá vált a boxom ha valakit érdekel írjon.
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
Jon Mathias
senior tag
Ezt találtam még:[link]
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
woodbear
addikt
Hú most jut eszembe, hogy Van egy Fable2 eladóm, de inkább elcserélném TDU-ra! Karcmentes Magyar kiskönyv mindene megvan. Hibátlan!
Sehol nem találok Test Drive-ot. Ha valaki úgy gondolja mehet a csere!Oldalam: www.swsfoto.de
-
Djuree
félisten
válasz Markoka1993 #44687 üzenetére
hát ha 17 éves lennék akkor lehet nekem is az lenne valszeg neked a gta 1-2 kimaradt...
-
Mr.Grincs
veterán
Ha 4k ért magyarul van akkor megéri annyiért.
Other:
Beszéltem a konzolboltos uborkával, nem tudott szerválni super elitet. De még sima elite sem volt neki. Szóval marad a konzolvilágtól a sima elite./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
FefeeX
veterán
válasz Markoka1993 #44693 üzenetére
Milyen jó volt GTA 1ezni, haverral, párhuzamos kábelen...
-
xbox360gamer
csendes tag
Kicsit benéltem az apró betűket az újságban.4000 huf-ért psp re árulják 6990-ért van nfs shift xboxra és psre.sorry.
Az általam hìrdetett termékek csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kipróbálás után vihetők el.
-
félisten
'reggelt!
Az igaz, hogy az Xbox360-nál lehetséges feltámasztani a vinyót, miután banolták a gépet?
Ha ez igaz, hogy lehet leellenőrizni?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Mr.Grincs
veterán
válasz xbox360gamer #44695 üzenetére
Bakter.....Pedig 4K ért vevő lettem volna rá. Szokott az EA féláras akciót csinálni és akkor 50% os engedménnyel lehet venni a játékokat. Reméljük később lesz ilyen akció.
7K t nem adok az NFS Shiftért./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Djuree
félisten
válasz Mr.Grincs #44699 üzenetére
shiftért egy fillért nem adnék....köze nincs az nfs szériához..akár toca következő része is lehetne....vagy grid...miért kell mindent bonyolítani? miért nem csinálnak egy nfs2 remaket? olyan siker lenne mint a rosseb. durva graf, havas, erdős, városi pályák....jó verdák...kis tuningolás belefér, de nem kell underground mélységű...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest