Hirdetés
Aktív témák
-
heady91
tag
-
Def26
félisten
válasz Gebriel #43050 üzenetére
Tegnap kipróbáltuk eddievel. Szerinte qrva jó lett. Nekem az alien jött be, a többivel béna vagyok. Mondjuk te igy is úgy is megaláznál.
Asszony már nyavalyog, hogy játszunk a Lips -el (mondom neki, hogy gyere játszhatsz vele rajtam ). Még egy kicsit iszogatok, hogy meglegyen az alaphangom hozzá, aztán este felé majd megyek multizni, BF BC2 és AvP MP demóval.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
DonMedve
addikt
Majd jövök én is,ha a család odaenged a géphez! Rákattantak a Mirror's Edge-re!
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
prüszü
csendes tag
arra lennék kíváncsi ,hogy az xbox 360-nál vannak ilyen megnevezések ,hogy arcade,elite,premium, Nos ezek között mi a különbség?
Tudom ,hogy hülye kérdés ,de hát a konzolokhoz nem értek.
Melyik a jobb xbox 360 vagy ps3???
köszi -
Gebriel
veterán
válasz prüszü #43058 üzenetére
Az arcade-ban 4 magos, az elitbe 6 magos, a premiumban meg 5 magos proci van illetve az arcade kivételével mindegyikben HD lejátszót raktak. És mielőtt megkérdezed a Jasper laposokban található mind ez meg a falconosoban nincs ilyen. Igy elkerülhetővé vált a 3LED
Én a szerintem a PS3 jobb mert abba 8 magos proci van és blu-ray lejátszó. -
StLui
veterán
Na szegény, így jár aki a legkisebb utána járást, olvasást is lusta megtenni
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
karakpecze21
senior tag
válasz Silent77 #43047 üzenetére
Értem.
Kipróbálom azt akkor, de remélem a demóhoz nem kell DL lemez, mert akkor nem a legjobb.
Gondolom elég egy sima dvd-is.Xirtam: Akiktől vettem a boxot, így is vállalják rá a garanciát, úgyhogy igazából nem vesztettem semmit.Így adták alapból a gépet.
Roland18x:Nem sajnos nem sikereült megoldanom, de már fel is adtam.Annyi időt el...tam rá, hogy már beleuntam.Talán majd egyszer újrakezdem az egészet.
Köszi mindenkinek!
Gebriel: Ez tényleg komoly amit írtál?Még sehol nem halottam, hogy az arcade, prémium,elite gépek között eltér a processzor magok száma.Mindenhol csak annyit olvastam, hogy felszereltségben van eltérés.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz karakpecze21 #43068 üzenetére
Ez hihetettlen hogy valaki nem képes annyira hogy elolvassa az első hsz-t miután szoltak neki meg nagy hurka betükkel kivan írva! És még vissza is kérdezel hogy igaz e a többmagos hülyeség!
-
karakpecze21
senior tag
válasz Xirtam #43069 üzenetére
Elolvastam nyugodj meg, nem kell a fejed a falba verni.
Azért is írtam, hogy ilyent még nem halottam, de annak ellenére, hogy nem olvastam lehet még igaz."Jelenleg 3 variáns van a piacon:
- Arcade pakk, adnak hozzá 256 MB-s memóriakártyát és vezetéknélküli kontrollert.
- Pro/Premium pakk, 60 gigabájtos winchesterrel, komponens HD kábellel is el van látva a vezetéknélküli kontroller mellett.
- Elite pakk, ami a jelenlegi csúcs a maga fekete fényezésével, 120 gigabájtos winchesterével, ára bolttól függően változik."Attól még, hogy FAQ-ban nincs benne el tudtam volna képzelni, hogy igaz.
Azóta már van super Elite is ami 250Gb-os winyóval van és még sincs még benne a FAQ-ban.Ha viszont nem igaz, akkor nem biztos, hogy engem kellene mindjárt támadni, mert nem én írtam.
Szerintem a fórum azért van, hogy az emberek kommunikáljanak egymással, aki meg nem akar kommunikálni, az nem fórumozik.Na mindegy.
Egyébként nézz vissza kicsit, hogy ki kérdezte a packok közti különbséget.[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz karakpecze21 #43070 üzenetére
Arcad géphez már 512 belső memória jár
60-as pack et kivonják
120 as elit marad a super elithez meg 250 es a hdd ennyi.Amúgy azon vagyok kiakadva hogy lehet ilyen hülyeséget benyelni? Ott a google a barátod ha valamit nem hiszel el....
-
karakpecze21
senior tag
válasz Xirtam #43072 üzenetére
Igen, azt már tudom, hogy az új arcade gépekben már 512mb memória van.
Azt is megértem, hogy ott a google, sok mindent meg lehet találni, sőt igazából mindent, ha az embernek sok ideje van.Akkor viszont értelmét vesztenék a topikok szerintem ha mindenre a válasz a google.Akkor feleslegesek a fórumok.
-
sch_a
addikt
Ha valakinek nem játszik a live, vagy csak egyszerűen nincs winchestere: [link]
A Content mappát bármivel kiírod dvd-re, ha ráfér, akár cd-re. Újraírhatóval is működik. Egy lemezre több demo-t is kiírhatsz egyszerre, csak figyelni kell a könyvtárszerkezetre. Legális, annyi h lassan fog tölteni, és a videóbejátszások akadozhatnak, mivel ugye HDD-re szánták alapból.
-
Xirtam
veterán
válasz karakpecze21 #43075 üzenetére
Hadd kötekedjek ez is benne van első hsz-ben! Mármint, hogy hogyan kell kiírni!
[ Szerkesztve ]
-
szergely001
csendes tag
Sziasztok!
Nem szoktam írogatni, de naponta olvaslak titeket! Kérdésem az lenne, hogy live-on van az AC2 kiegje, de én az AC2 -őt egy nem live-os avatar -al csináltam. Most, ha a liveos avatarral megveszem a kieget, akkor tudok vele játszani nem live-os avatarokkal is? Vagy pedig csak azzal amivel megvettem. Esetleg a Nem liveos avatar mentésemet átudom másolni egy másik avatarra?
Másik kérdés, még sosem vettem microsoft pontot, mit ajánlatok?
Köszönöm!
-
Xirtam
veterán
válasz szergely001 #43077 üzenetére
Ezt[link]
-
sosperecek18
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki sikerült egyik hozzámtartozónak teljesen leamortizálni a Fifa 10 lemezemet (eltört) ami magyar kiadásu volt.
Kérdésem az lenne hogy tudnék viszonylag olcsón beszerezni egy angol nyelvű Fifa 10-et, de nem tudom hogy az eddig megszerzett pontok megmaradnak e vagy csak akkor ha ugyanolyan magyar nyelvűt veszek? Illetve ha angolt veszek akkor mivel az előző hdd-re volt másolva menni fog simán vagy azt le kell szedni és ezt újra felmásolni?
Előre is kössz,nagyon fontos lenne a válasz!
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sch_a
addikt
válasz sosperecek18 #43082 üzenetére
Az EA ingyen kicseréli, ha elpostázod nekik a sérült lemezt. Amúgy meg szerintem a nyelvtől teljesen függetlenek a mentések/achik. Viszont esélyes, h a HDD-re újból fel kell majd másold, ha angol nyelvűt veszel.
-
sch_a
addikt
válasz sosperecek18 #43084 üzenetére
De igen. Mivel nem a lemez árát fizeted ki, hanem magát a "jogot", hogy játszhatsz vele. Én is jártam már így.
-
sosperecek18
őstag
válasz sosperecek18 #43086 üzenetére
Írtam a problémaval kapcsolatban a termektamogatas@ea.com-ra kíváncsi vagyok hogy mit válaszolnak kicserélik-e ha elküldöm nekik az egészet+nyugtát...
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sch_a
addikt
válasz sosperecek18 #43086 üzenetére
Van.
A válasz e-mailben kapsz egy telefonszámot, ott elmondod a gondod. Aztán feladod a játékot, tőlem nem kértek nyugtát se. Pár napra rá jött a csere. Classic tokosat küldtem, és anno "rendeset" kaptam vissza.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz sosperecek18 #43087 üzenetére
Szerintem is kicserélik. Arra azért kíváncsi lennék, hogy sikerült majdnem kettétörni a lemezt.
-
Xirtam
veterán
válasz sosperecek18 #43090 üzenetére
Az szép!
-
Def26
félisten
válasz sosperecek18 #43090 üzenetére
Valamelyik nap elromlott az egyik újraírható lemezem amin filmek voltak. Idegességemben megpróbáltam kettétörni, de nem ment. Nem olyan könnyű elbánni ezekkel ám...
[ Szerkesztve ]
-
-
Godimodi
tag
Azt tapasztaltam tegnap meg tegnapelőtt is,hogy játszom,és egyszercsak teljesen véletlenszerű módon,nem függ semmitől eltűnik minden kép,hang villog a bekapcsológombom közepe aztán (gondolom én)újraindul a gép eltelik kb 20 másodperc ,ezalatt feketeképernyő és rövid fehér kis villanások.Aztán Bebootol.Kivenném a dvdt megnyomom a gombot és megint ugyanez történik.Ezt egészen addig játssza amíg ki-be kapcsolom.Aztán mintha misem történt volna.Eddig fektetve volt,most tegnap este felállítottam(az xboxot.) és azóta még nem sikerült ilyet produkálnom.Hallottatok esetleg már ilyenről?
Előzőhöz odaírhattam volna,bocsi.
[ Szerkesztve ]
BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs