Hirdetés
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz DonMedve #42897 üzenetére
Igyekszem. Nem fényezni akarlak, de ahogy kiléptél egyből vesztésnek indult a csapatunk. Komolyan mondom sokan azt sem tudják, hogy mi a játék lényege. Csak én érzetem fontosnak, hogy felrobbantsam az ellenség épületeit a többiek össze vissza rohangáltak és nem segítettek. El is jött a 75 halál anélkül, hogy akár egy időzítést tudtam volna csinálni.
Voltak olyanok is akik a mi bázisunkon ragadtak és vártak a csodára, hogy hátha arra téved egy ellenség (megjegyzem itt mi voltunk a támadók) de hát ez van. Én meg rohangáltam ide oda... de jó volt.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Djuree
félisten
-
Def26
félisten
Megjött a Mirrors Edge -m. 5 Font volt.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Tomics
addikt
Bad company 2 demo hatalmas!!! Először furcsa COD után de nagyon jóóó, sokkal realisztikusabb. Snipernél kicsit idegesítő hogy nem elég 1 golyó a fejbe de ez az egyetlen negatívum
Nagyon nagy game lesz[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Szóval, xbox360-at is össze lehet kötni számítógéppel mint a ps-t, van e ps3 media szerver szerű progi xbox360-hoz gépre? Ugyan úgy le tudok játszani hd filmet is akár xbox360-on,mint ps-en összekötve a géppel?
Ezek érdekelnének, köszi.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
veterán
válasz LordAxwell #42906 üzenetére
Xbox-on, Windows Media centerrel tudod összekötni, sajnos HD-t nem játszik le.
Def26: game.cu-ról rendelted?
Azért kérdem, mert nálam nem jön be az oldal.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
LordAxwell
senior tag
Nem lemezen való futtatásra gondolok, hanem hogy gépen van a film, és ugye össze van kötve az xboxal és úgy se tud HD-t lejátszani?
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
veterán
válasz LordAxwell #42908 üzenetére
Igen, értettem.
Sajnos nem lehet.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz Gebriel #42912 üzenetére
Mert biztos voltam benne ,hogy nem lehet.
Soha nem hallottam még róla.
Tévedni emberi dolog.A progit kipróbáltam, egész jó, bár én maradok a pc+tv-nél.
Ez akkor lesz jó, ha srácaim nézni akarnak vmi HD-t, én meg közbe tudok szörfölni.
A feliratot viszont sehogy nem sikerült levenni róla.[ Szerkesztve ]
-
Jon Mathias
senior tag
Fenébe lecsúsztam a wincsiről ha valakinek megint lenne eladó írjon.
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
veterán
válasz Silent77 #42918 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből.
Most rákerestem az mkv szóra a totyikba, mindenki azt írta nem lehet.
Ezt is belehetne tenni az első hozzászólásba, sztem sokan nem tudnak róla.Gebriel: Ez legyen életem legnagyobb tévedése (sajnos nem ez volt), de tökéletesen igazad van. Elnézést is kérek a félretájékoztatásért, neked pedig hatalmas köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Z0mbi
senior tag
válasz Gebriel #42922 üzenetére
dehogynem, ha 'atoltozteted' mp4 be gotsent-el... Csak az a bibi az egesz dologban hogy az x360 mpeg4 et csak 2.0 as hangal tudja. az 5.1 et el lehet felejteni.... eleg gaz! Ugyhogy sajnos az xbox erre is alkalmatlan. (bezzeg a regi jo dolgokbol nem maradt mar semmi.... a regi box nagyon faszan lehetet mediacenterkent hasznalni.)
-
karakpecze21
senior tag
Valaki végigjátszotta már itt a Darksiders-t?
Én most a végén vagyok már, de piszkosul elakadtam.
Pár évet öregedtem a játék során. -
Xirtam
veterán
Esetleg egy olyanban tudtok, segíteni, hogy ha teszem azt innen a game.co.uk ról rendelek egy boxot mert az árak elégé csábítóak. Akkor a tápja az 230V-os? Vagy Angoloknál milyen a hálózat? Ergo kell vennem egy tápot is?! És Def ha teszem azt nem játékot hozatok hanem úgye boxot az is 3 fontos postaköltségbe fáj?!
-
Def26
félisten
válasz Xirtam #42930 üzenetére
Ahogy már StLui írta a súlya miatt nem rendelhető. Egyébként asszem Alien PH! tag kint melózik angliában ő is szokott bizniszelni ilyennek kérdezd meg hátha ő elküldi neked.
Táppal kapcsolatban meg csak a vezetéket kell kicserélned, mert biztos emlékszel, hogy az a vezeték ami konnektorba megy kihúzható a tápból. Vagy egész egyszerűen veszel egy villamossági boltban egy átalakítót. 1000Ft körül kapsz is.
-
-
Djuree
félisten
válasz Xirtam #42933 üzenetére
az mind1. ami 220-ra vagy 240-re van "belőve", az 230-al is gond nélkül menni fog. ezért volt anno ez a szabványosítás 230-ra, mert ez a közép, ezt még bírja minden...
amúgy postával sztem nem olcsóbb mint itthon 315 most a font vételi árfolyama...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
csaba1203
addikt
válasz karakpecze21 #42927 üzenetére
A Tubon rengeteg végigjátszás videó van.Biztos megtalálod a megoldást
-
veterán
válasz Xirtam #42938 üzenetére
Én amikor rendeltem én is azt néztem, de a végén még kevesebb volt.
Az OTP főoldalán is megtudod nézni, ha jól emlékszem deviza vételivel számolták, de ez nem biztos. Most aszerint 305.27ft.[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz csaba1203 #42937 üzenetére
Hát sajnos már néztem azokat is és nem segített.
Ugyanazt csináltam mint a tubos srác, de nekem akkor is zárva maradt 3 pályarész, ahová nem tudok teleportálódni, pedig már jártam azokon a pályákon és le is győztem a főellenséget.A srác meg simán tud teleportálódni bárhová.
Én már kezdem azt hinni, hogy ez valami BUG! -
Djuree
félisten
válasz Xirtam #42938 üzenetére
az a középárfolyamot mutatja. de a szemetek vételi (a te oldaladról vételi , természetesen ahogy szarabbul jársz ) árfolyamon váltják, mármint a bankok. meg ha kedvük van még egyéb váltási költséget is ráraknak
de ha paypallal veszed akkor ott kiírja mennyit fognak pontosan levonni...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
DonMedve
addikt
Be kell látnom töredelmesen,nem én játszottam,hanem az egyik kollégám,és egyben jóbarátom!Tharagul kollégáról lenne szó!Amikor én nyomom nem is avval van a gond,hogy nem tudom mit kell/kellene csinálni,hanem avval,hogy nem találok el senkit! Egyszerűen nem,vagy alig tudok lelőni valakit!Assault-al,jön velem szembe a csóka,lövöm mint állat,persze fele tár mellé megy,azért el is találom,3-4 golyó azt még mindíg jön! Természetesen le is jaxol annak rendje és módja szerint!Mondom meglesem a snipert,talán a pontlövések jobban mennek,COD-ba mondhatni elég jól ment(persze PC-n).De áhh,semmi,legjobb statom 4/17 volt,de útálom a kempelést!Nem tudom,valahogy nem érzek rá!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Def26
félisten
-
Roland18x
tag
válasz karakpecze21 #42940 üzenetére
De hol tartasz mégis ? Én már Black Throne nevű pályán...Ha bírok segítek csak mond meg hol akadtál el...
Más.:
Srácok valaki megcsinálta már ezt a régiózár kikerülési dolgot ? Tudnátok egy épp kézláb leírást linkelni ? Mert amiket én eddig próbáltam egyik se működött...És ennek a szegény Razer Deathadderem látta kárát.
Az egész azért lenne lényeges, mert megvettem GeoW2 All Front Collectiont és már jó lenne kipróbálni az új multi pályákat.ui.: Überkonzol nem játszik - tudom, hogy megcsinálják pár száz forintért, de nem Pösti vagyok...
-
Def26
félisten
válasz Roland18x #42946 üzenetére
Hogyan töltsünk le régiózáras tartalmakat az XBOX Live!-ról -remélem nem számít wareznak, végül is amit letöltesz azt kis is fizeted... kéretik fegyelembe venni bann esetén.
Lehet, hogy regisztrálni kell hogy lásd.
-
Thome
veterán
Megszánt a jó lélek, bár még trísziksztís vagyok, már nincs gépem, majd lesz, de erre nem lesz szükségem.
Fehér utángyártott Play & charge töltőkábel + szar akksi, amivel használhatóvá válik a cucc.
Ingyér vihető, ha a delikvens eljön Tátra. Vagy legalább Esztergomba. Posta nincs.Érd: Pü, vagy itt a topicban!
Aktív témák
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest