Hirdetés
Aktív témák
-
Ticsike
tag
Hali Srácok!
Úgyérzem veszek, egy ilyen kábelt [link]
Szerintetek lehet boxhoz használni minden gond nélkül? Hangot is visz ez a kábel? Tehát ugyanúgy tudom a moncsi hangszóróján hallgatni?Mennyire jó ez a xfps átalakító? Nem rontja el a konzol élményt? Egyébként már egyre jobban tudok fps-t játszani kontrollerel Már a második pályán vagyok a haloban Igazán csak azért kérdem, mert pénteken játszottam a Command and conquer 3-al pc-n és nagyon megtetszett. Gondoltam megveszem boxra, de ahhoz kellene egy ilyen átalakító is, hogy normálisan lehessen játszani nem? Nem igazán hiszem, hogy stratégiát controllerel kellene játszani.
Néha a játékok miért szaggatnak be, mondjuk bejátszásoknál meg hasonló jeleneteknél?Magas felbontás miatt, vagy csak nincsenek jól optimalizálva?
Ja és múltkor töltöttem le demo-t de közbe játszani akartam és lefagyott a box, ugylátom ezt így nem bírja, ugye? Mert egyből le is állította a letöltést a demo elindítása után, gondolom kell az erőforrásMásik dolog meg az, hogy az lg moncsim már kétszer csinált olyat, hogy elment a kép aztán pár ms után visszajött, beszéltem az lgvel és azt mondták húzzam ki 30 perce majd dugjam vissza, és ha újra jelentkezne hívjam fel őket, mert lehet, hogy szoftveres hibája van.
Köszönöm előre is
bye
Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rendőrségi feljelentés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest