Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    SziasztoK!

    Én azt hittme, hogy a GRID egy egész komoly szimuláció. Demoban sem épp egy Burnout játéknak tűnt. Egyelőre a Forza 2-t nyomatom, mint életem első Xbox játéka (egyben első konzolosa).
    Az marha nagy játék ám, lassan ott tartok, 2 éves fejjel, hogy életem legnagyobb autós élményei a játékhoz kötődnek. (valahol mondjuk azért szerencse).
    pl. Ma kétszer vertem totára a kocsimat a legegyszerűbb, problémamentesnek tűnő fullgázos oválpályán, mert a célegyenes előtt odavertema falhoz és pörögtem vagy -et. épp csak 1 métert kellet volna rükvercelni,hogy átguruljak a célvonalon elsőként, de kielőztek.
    Viszont azt nem értem a játékban, hogy bármelyik versenytípusban (vagy bajnokságban, vagy minek nevezzem), amik általában 3 pályából állnak nem az összesített eredmény szerint dönti el nyerek-e a legvégén, hanem simán, minden futamot nyerni kell?
    Nem hiszem el, hogy a 3 versenyből nem elég 2 első helyezés és 1 második, hogy vigyem a fődíj autót.
    Azért régen volt egy Viper Racing nevű csodaszimulátor PC-n, abban is összesítetteket nézett a game.

    De angyon nagy játék, kegyetlenül élvezem, annak ellenére, hogy grafika nem is annyira nextgenes. Ezek után lehet, hogy egy GRID is be fog jönni, de a demo drift pályáját egyszer próbáltam ki, annyira elkapott az első driftes NFS feeling, hogy többet nem is volt kedvem elidnítani. (ergo az NFS-ben sem azok votlak épp a kedvenc részeim).
    MEg szép a grafika, de valahogy nekem ez a sárgás árnyalat minden pályán nem jön be, de lehet én vagyok a hülye és nem is sárgás.

Aktív témák