Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xbox Series X|S
- Dark Souls sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz Gazala #11411 üzenetére
nekem megvan rá a lóvém, szépen kapargattam minden hónapban az ösztöndíjam, de megmondtam h addig nem veszek amíg nem marad pluszba nyárra pár 100, így gyakorlatilag nekiállhatnék olcsó jánoskodni énis, h arcadera hajtok, csak 48 és (mostmár csak) 62 ezer forintos árnál megnéztem mi kéne még az arcadeba - componens HD kábel minimum -3-4 ezer ft.....vinyó sem árt, 16 ezer ft ....akkor az bár, ha utolag veszem de akkor is olyan 68-70 ezer ft-os premium....de azt meg már kapok 62 ér, akkor inkább spórolok egy hónapot és megspórolok 8-10 ezret a következő hónapokon
nekem is drága egy ilyen cucc, msotanában elég sok mindenre csezstem el zsét, csak annyira nem kell hogy egy hónapot ne bírjak ki pluszba, ahelyett hogy pórul járjak később mennyit költök rá pluszba
Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Motoros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest