Hirdetés
Aktív témák
-
keIdor
titán
Ket nap es Halo 4, gyorsan befejezem en is a Horizont, nehogy parhuzamosan 3 jatek legyen. Bar az sem lenne baj, de AC3-al igyis lassan haladok...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Algotis
addikt
Ha csak főküldiket csinálok, hány %-nál lesz az AC3 vége?
Androidos Outlookból küldve
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
joe3971
csendes tag
Sziasztok. A régebbi xbox360 60Gb hdd-t, a megfelelő tokban át lehet tenni a slim gépbe? Köszi.
-
woodbear
addikt
-
Prof01
veterán
válasz woodbear #47312 üzenetére
Ja, oké.
Egyébként most haverom gépe van nálam kölcsönbe, mert ő ritkán használja. Nekem meg elő voltak rendelve a játékok, csak az én xbox-om meg elkelt idő közben, azért látsz régi játékokat.
De lehet beszerzek a télre újból egyet magamnak.ha játszol a Horizon-nal megtennél annyit, hogy megveszed a "Prof Veyron" nevű vinyl-t?
Achievement miatt kéne.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
keIdor
titán
válasz woodbear #47312 üzenetére
Nekem minden eredeti es ritkan cserelgetek, mert ugyis eloveszem tobbszor, ami jo. Ugy vagyok vele, hogy ez az evi 10-12 jatek ami erdekel belefer, 2 ugyis csalodas, masik kettovel varni kell, mert nem eri meg a 10k-t, ilyen pl. a MoH, az a maradek 7-8 viszont day 1 vetel. Ez sem love most is mindjart indulok meloba, hiaba van vasarnap delutan... Hobbinak fogom fel, ez kot le.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ZoliM@ster
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
Olyan problémával találtam szembe magam, hogy egy xbox360 kontrollert nagyon nehezen tudok életre kelteni.Teljesen feltöltött akksis elemet beletéve(1700mAh) is bekapcsolás után kb. 15-20s-el már villog a kontroller,hogy merül az elem.A kontroller nem az enyém,hanem ismerősé,az enyémnél ilyennel sosem találkoztam,bár csak erősebb elemmel használom.Esetleg valaki tudna segíteni,hogy mi a teendő ilyenkor?Nem áll módomban a saját elemeimmel kipróbálni,de lehetséges az,hogy 1700mAh-s elem ne legyen elegendő a tápellátására?
Köszönöm a segítséget!
Üdv.
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
MasterMark
titán
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz MasterMark #47320 üzenetére
Minden fellelhető elemet beleraktam már,a tölthető 700as elemtől a távirányítókban találhatókig,de azoktól meg se mukkan.Az 1700astól legalább bekapcsol,csak villog.Már így kaptam,hogy állítólag vettek hozzá valamilyen tölthető elemeket,de nem kapcsol be.Mondtam,hogy megnézem hátha csak valami érintkezési gond lehet,de semmi olyan jellegű baja nincs szerintem.Ezt az elem kérdést viszont nem értem
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
MasterMark
titán
válasz ZoliM@ster #47321 üzenetére
Ha a rendes új elemet (nem aksi) raksz bele és úgy sem jó, akkor a kontroller nem jó.
Switch Tax
-
Tigi
őstag
válasz ZoliM@ster #47321 üzenetére
Én 2100-as és 1600-as akksikal használom őket és nagyon sokáig működnek velük sőt tesóm 800-asokkal.
Próbáld ki, hogyha berakod az akksikat, bekapcsolod és utána mozgasd meg azt a részt amiben az akksik vannak, mert nekem erre a mozdulatra néha érzékeny és hasonló tüneteket produkál mint neked.Esetleg nem volt elem belefolyva?
[ Szerkesztve ]
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
ZoliM@ster
aktív tag
Valami kis barna "anyag" van a konrolleren lévő csatlakozó alatt,de nem tudom az mi lehet.Magát a csatlakozót nagyjából megtisztítottam már tőle,nehogy attól legyen érintkezési hibás.Ha belerakok elemet és mozgatom semmit nem csinál.
Szerk.:Érdekes,mert most ugyanazzal az elemmel,amivel az előbb ment,ami azóta is töltőn volt be sem kapcsol...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
vg
addikt
Valakinek van kedved Battlefield 3 co-op?
-
Tejföl
tag
válasz ZoliM@ster #47324 üzenetére
Az elemtartó kis műanyagon a szürke pöcköt megpróbáltad feljebb húzni?
-
Zjunior
veterán
Zavvi vagy thehut kód nincs vkinek feleslegben?
Köszönném!
Szép estét!!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Tigi
őstag
válasz ZoliM@ster #47324 üzenetére
Akkor nincs több ötletem.
Számolni kell akkor azzal is, hogy a kontroller hibásodott meg.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz Tejföl #47327 üzenetére
Próbáltam őket többször is,de annak sincs hatása...
Most az azóta is töltőn lévő elemeket újra beleraktam,bekapcsolt majd rögtön villog,hogy lemerül.Kikapcsoltam,de már újra be nem kapcsol,hiába próbáltam kivenni az elemet,visszatenni.Semmi.Ezek szerint valószínűleg tényleg kukás a dolog
Azért köszönöm a segítségeket,és ha van még valami ötlet azt várom[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Ha volt egy korábban flash-el rendelkező box-om, amire ráfrissítettem a 2.0.13599.0-as dasht (ami újraflashelte a drive-ot) akkor most van egy eredeti konzolom? Most már mehetnék vele live-ra az eredeti játékaimmal?
-
Chosen
addikt
válasz MasterMark #47332 üzenetére
Miért?
-
wertigo1984
őstag
válasz tDr1v3r #47334 üzenetére
Már akartam volna korábban is kérdezni, hogy az MS-nél látják-e egy központi szerveren, hogy én hányszor rakom be ugyanazt az eredeti lemezt, és hogy hányszor játszok egy játékkal? Nem lesz nekik gyanús, ha mondjuk reggel kicsit GTA-zok majd 2 óra múlva megunom, és Halo-zok pár órát, majd estére megint GTA?
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
MasterMark
titán
-
Prof01
veterán
-
wertigo1984
őstag
válasz MasterMark #47338 üzenetére
Hogy sűrűn cserélgetem a játékokat, amivel live-ra felmegyek.
(#47342) Algotis nem tudom, csak elgondolkodtam rajta.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Zjunior
veterán
válasz wertigo1984 #47337 üzenetére
Figyelik!
Újfajta technikát még 2010 novemberében fejlesztettik ki a Nasa szervereivel összekapcsolva!
Úgy emléxem h csak naponta max 2 szer szabad lemezt cserélni az új Slimes xboxoknál!
Régit nem tudom!
Vigyázz nehogy bannoljanak![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Algotis
addikt
válasz wertigo1984 #47340 üzenetére
Nekik aztán teljesen mindegy Kibanolnának mert játszol? Hol ebbe a logika?
(#47341) Zjunior WTF???!!!
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tDr1v3r
veterán
válasz wertigo1984 #47337 üzenetére
A lemezrétegeket figyelik... mármint, a flash-nek a lényege hogy az eredetiséget igazoló réteget máshonnét olvassa, nem az eredeti helyéről. Na, ezt menti le a gép...
De amúgy igen, látják, és nem gyanús.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
wertigo1984
őstag
Köszi Nektek! és bocs, ha idiótaságot kérdeztem, legalább egy marha van mint én, aki ilyenre is gondol
-
Zjunior
veterán
válasz wertigo1984 #47346 üzenetére
Vicceltem!
Percenként is cserélheted a lemezt!
Semmi bajod nem lesz belőle!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
MasterMark
titán
Igazából az MS kommandósai rúgják rád az ajtót... Pfff
Switch Tax
-
ciry
őstag
Üdv!
Találkoztatok már ezzel a kóddal, hogy: 80070057
Próbáltam redeem code-ot venni, de ez fogad"Csak semmi buzulás!"...
Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest