Hirdetés
Aktív témák
-
Gebriel
veterán
-
Prof01
veterán
AC3 fight: [link]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
rocket
nagyúr
Forza 4 leaderboard mukodik valakinel?
Gallery mukodik.Jatekon belul latom magam, de a weboldalon online nem
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Prof01
veterán
válasz GALARDO #47260 üzenetére
Szerencséje, hogy nem jöttek a nagydarab katonák baltával. Ezeket simán, fegyvertelenítés nélkül is meg lehet ölni.
Elég jól sikerült a harcrendszere a játéknak. Élő pajzsként használni őket a kedvencem![ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Grande Ale
őstag
Egyvalamit nem értek. Ha a Win 8 letölthető változatát ki lehet fizetni PayPal-al, akkor az xboxon miért nem engedik?
-
kovsol
titán
válasz Grande Ale #47263 üzenetére
Gondolom, mert az xbox eladásoktól nem félnek, de a win8 tól paraáznak, hogy kutya se veszi meg Nem véletlenül vannak különböző akciók rá.
May the Force be with you!
-
keeper014
csendes tag
Sziasztok !
öcsém szeretne egy konzolt és nem tudom hogy ps3-ra vagy xbox 360-ra beszéljem rá egy kicsit inkább hajlok az xbox fele mert ahogy néztem jelentősen szebb a grafikája csak nagyon sok felől hallom a melegedési problémáit és most azt szeretném megtudni hogy igaz ez vagy nem ? egyhuzamban lehet-e vele játszani 8-10órákat?előre is köszönöm a segítségeteket !
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz keeper014 #47266 üzenetére
Akár 20-at is a legnagyobb melegben. Slim-et kell venni, ott nincs gond melegedéssel. Ha túl is melegszik lekapcsol, de baja nem lesz.
A két konzol között inkább az exkluzív játékok döntenek, x-en szerintem szebbek a játékok a multiplatform játékoknál.
Live-Die-Respawn
-
keeper014
csendes tag
köszönöm a segítségeteket !
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
lenne nekem egy xbox360 fat gépema mi falcon alaplapos!
A baj vele hogy nagyon melegszik!
175W a táp!
mennyi ventit birna el a táp hogy müködjön is a gép és ne szarjon be a táp se! -
woodbear
addikt
Akit érdekel a horizonom PÜ!
Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
Ja igen valóban, írok neki egy jó árat Nekem legalább is jó lesz
pzstm: De igen! Érdekes, hogy a FM4-től nem válok meg ennyi idő után sem.....Majd ha a horizonhoz kijön pár DLC amikben vannak acsik, akkor újra beszerzem, de addig még sok idő eltellik. Szuper játék volt, nyomnám is még nagyon, de mit csináljak benne?
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
AC3-ban mennyi idő alatt épülnek fel az assassin-jaim?Sikerült egyet kb.20 katona közé beküldeni,csak nem bírt velük
Meg hol lehet találni többet?(assassin-t)
-
bigadam94
tag
válasz Prof01 #47282 üzenetére
!!!Spoiler!!!
Az egyes kerületek felszabadításával szerezhetsz új assassinokat. Meg kell csinálni az adott régióhoz tartozó küldetéseket (pl. védj meg 3 családot a kilakoltatástól, verj meg 3 tisztet, stb.), utána beszélni a helyi "összeköttetővel", megcsinálni az általa adott feladatot, és már meg is van az új assassin-tanítvány. Összesen 3 (Boston) + 3 (New York) tanítványod lehet.
[ Módosította: Barthezz2 ]
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
woodbear
addikt
Na az új DMC se lesz kiezrezve majd acsi lista
-
bigadam94
tag
válasz Gebriel #47287 üzenetére
Bocsánat, nem gondoltam volna, hogy ez spoilernek számít... Elvégre nem a történet részleteit említettem, sőt, semmi váratlant nem mondtam, a Brotherhood óta megszokott dolog az assassin-toborzás. Nem hiszem, hogy ezzel elrontottam volna bárkinek is a játékélményét..
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
dilipok
veterán
válasz Algotis #47288 üzenetére
most ez egy jatek... van a masik oldalrol is pelda ugyanugy... En azt mondom, hogy van ami az egyik, van ami a masik konzolon nez ki/megy jobban, de ott sem egetvero a kulonbseg altalaban. Meg mindig tartom magam ahhoz, hogy csakis az exkluzivok alapjan valasszon valaki konzolt. Ha valaki csak a cod miatt vesz ps helyett boxot, az meg netto hulye... mar bocsanat
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Algotis
addikt
válasz dilipok #47291 üzenetére
hmm. nyilván van, de azért az fps játékok az xboxot szeretik jobban, szerintem nem hülyeség azért venni xboxot.
aztán nézegettem olyat, hogy xbox és ps3 input lagja. ugyanazon a tv-n tesztelték le mind2 konzolt, az xboxnak 7ms, a ps3-nak 11ms az input lagja. szinte észrevehetetlen, de a "hardkór fps sútereknek" biztosan számít.Androidos Outlookból küldve
-
dilipok
veterán
nem tudtam mi a hell and hell. Megneztem haaaaat, nem gyengen kell autistanak lenni, hogy ezt valaki megcsinalja
However, once you start completing the game at Nephilim difficulty, you will unlock Son of Sparda difficulty which includes entirely different enemy layouts in addition to giving enemies higher stats and new behavior. Completing that difficulty will get you the Dante Must Die difficulty level, which increases enemy count and spawns enemies in huge waves. Completing the game again will give you Heaven or Hell difficulty, which causes everything—including enemies and Dante—to die in one hit. Finally, completing the game on Heaven or Hell will give you the ultimate Hell and Hell difficulty, which causes Dante to die in one hit, but gives all of your enemies their standard health totals.
Algotis: nem fogok vitatkozni, van a polcon mindketto, megis csupan annyi volt alatalaban a dontes alapja, hogy ha tobb dvd boxra, akkor inkabb PS-re, illetve, hogy melyik volt raktaron, esetleg hasznaltan. Viszont hidd el, hogy ahany jatekom volt mindket platforma, egyiknel sem lattam jelentos kulonbseget... lehet, hogy ha 2 ugyanolyan tvn lattam volna egyszerre a kettot, akkor esetleg valami jobban feltunik, de ki a halal jatszik ugy?
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Rol123
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik játék legyen : F1 2012 VAGY Forza Horizon ?Sony W300i->Nokia 7610->Nokia N73->Samsung S5620 Monte ->LG KM900 Arena ->Samsung S5660 GIO +Apple Ipod Touch 4G+Samsung Galaxy Tab->Iphone 4 + Samsung Galaxy Tab P1000->Iphone 5 soon
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest