Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz Arnold2 #35773 üzenetére
Hát igen: a korábbi 1 gombos kecske áldozós build helyett most van 15 dologra figyelős destro build.
Ja, és TukUI-m van, kinn van az összes bar, de nem fér ki rá minden spellem
Buddhha: Az Arcane-t eddig minden mage ismerősöm unalmasnak tartotta, és általában fire-t használnak. (Frostot leginkább pvp-ben látok.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
H.O.D.
senior tag
válasz Arnold2 #35773 üzenetére
Nekem inkább egy Extreme Hunter 2in1 Premium Pack ugrott be
Inkább örülnöm kellene, hogy egyszerű a dolgom, ehelyett siránkozom. Sok játékostárs "szenved" a lockjával, illetve hunterével.Buddhha: nem is tudom, frost alatt van-e rota, hacsak a procok beillesztését nem nevezzük annak... Elementált amúgy én sem használom, mert 5 sec alatt összecsukják és keveset is sebez. Városban mutogatni fasza.
[ Szerkesztve ]
Where do you want to go today?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest