Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz .LnB #95275 üzenetére

    Én rengeteg sírást hallok a wow-ról és egy csomó esetben nem látom megalapozottnak.

    A raidek ma is nagyon jók. A Shadowlands nagyon jól indult, tényleg annyi 'kontent' volt, hogy nem tudtam mihez nyúljak. Aztán azért csak végeztem mindennel szépen lassan ami érdeklent, de az új patch csak nem akart jönni. Ez a 9,1 iszonyat sokat késett és rengetegen beleuntak. Ami még probléma, hogy igazából hozott egy új raidet, ami szerintem jól sikerült, fejlesztettek Torghast-on, ami így még jobb lett mint eddig volt. (Valamiért ezt is sokan utálják.) De az új terület gyakorlatilag farmhely lett. Egy ideig érdekes volt, hogy találsz kincseket, meg gyakoriak a rare elite-ek, de igazán semmi se jelent kihívást.
    A sztorit azt visszafogják és nem tudod végigjátszani, csak minden héten egy picit haladsz.
    Persze van új M+ szezon, kicsit más debuffokkal, de alapvetően úgyanaz, mint eddig.
    Jött egy új megadungeon, ahol tegnap voltam először. Szintén jól eltalált, vannak benne hard-mode-ok érdekes boss mechanikák szóval jó lett, de hű a nevéhez, rohadt sokáig tart végigmenni rajta, főleg, ha először mész és tapasztalod, hogy mit kell csinálni. Így nem is értünk a végére. De ide se nagyon fogsz 5-6 alkalomnál többször lejönni, mert még nem része az M+-nak, így hamar eljön az idő, hogy már túl erős a geared hozzá.

    Én úgy látom, hogy vannak hibái a wow-nak, mert tényleg kicsit sok a bug, főleg ennyire hosszú fejlesztési idő után, de inkább a közönség változott jobban, mint a minőség süllyedt. Egyik oldalról nem akarnak kihívást az emberek és nem kűzdenek azért, hogy jobbak legyenek, másik oldalról meg kialakult egy elitizmus is. Olyan geart követelnek meg ami az adott szintű kontentből esik, tehát csak akkor van olyan cucca, ha már többször végigment rajta, de akkor már egyáltalán nem biztos, hogy mégegyszer végig akar menni. Wipe tolerancia sokszor minimális. Új kontent, de minden wipe-nál valaki lelép, pedig még senki se ismeri igazán szóval természetes a wipe.

    Azért persze találni jó társaságot is. Végül nálunk is lett elég aktív ember és tudunk raid-elni.

    "A titánok az Old God-ok meg parlagon hevernek? "

    Az előző kieg titános Old God-os volt, nem is örülnék én sem, ha megint az lenne. Ráadásul minden Old God halott mostanra szóval maradtak a titánok. Majd még tuti lesznek megint. Meg Sylvanas ágat se ártott lezárni.

    "Ez a túlvilág.. Nem is értem, hogy honnan jött."

    A lore hozzá szépen fel van építve. Ha nagyon mélyre beleásod magad, akkor lehet, hogy találsz hibákat, de ha követted az eseményeket, akkor érteni fogod, hogy honnan jött.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák