Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz Plata #93935 üzenetére

    Nagy kar hogy a legjobb otleteket eldobjak 1-1 kieg utan es az kulon problema, hogy ezek kozott jopar a legjobban szidott, unalmas timesink oldalat dobna fel a jateknak. Ilyen pl. az emlitett kerteszkedes es a sajat garrison. Meg akkor jobb ilyen elvezetesebb modon napi questelni, ha a vegeerdemeny ugyanaz.

    A covenantos dolog reszben a Legionos Class Hall es a Garrison osszegyurasa, ahol mindkettobol a legrosszabb reszeket hagytak meg es meg rontottak is rajta.

    Szertintem a wow jatedesignerek kozul egyik sem jatszik a sajat jatekaval, ezert fingjuk nincs hogy amit letesznek az asztalra, mennyire unalmas. Az elofizetok szamat meg mar annyi dolog torzitja folyamatosan, hogy visszajelzesuk sincs arrol, hogy mit talaltak el es mi az ami csak rontott az egeszen.

    Torghast mar annyira unalmas, hogy mar 1 karekterrel is van hogy nem akarozik lemenni arra a heti 2 runra, mikozben most pl. kellene egy kis soul ash. A Twisting Corridors meg alapbol szoba se kerul. Hulyen hangozhat, de talan meg a BFA-s elodje, a horrific visions is "elvezetesebb" volt mint ez. A Maw detto ugyanez. Sosem megyek oda a heti questek kivetelevel, pedig druidaval jatszok, vagyis a pl. nem gond a mount hasznalat.

    Jelenleg nincs jol mukodo kulcseleme a jateknak es otletem sincs arra, hogy ezt az unalomtengert hogy lehetne jobba tenni. Ezert furcsa, hogy miert dobjak el azokat az otleteiket kenyszeresen amiket evekig etalonkent emlegetnek a jatekosok.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák