Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz -FreaK- #92267 üzenetére

    (Raid és magas szintű mythic insta tapasztalatom még nincs.)
    Az a baj, hogy az új szintezési rendszerben megváltoztatták, hogy melyik gyógyító képességet mikor kapja. Pont mielőtt bejött a level squish elkezdtem húzni egy monk healert. Alapból volt egy channel-elhető képessége és amig az tartott, közben tudott a célpontra instant healt nyomni. Nagyon élveztem vele a healelést. Aztán ezt a spellt átrakták 18-as szintre én meg az új rendszerben csak 14 lettem. Naívan mentem LFG-be healelni, de akkora szívás volt hogy csak na. Gyakorlatilag volt 2 db heal spellem, az egyik egy HOT a másik egy normál heal, minegyik kb 2 seces cast time-mal. Hát alig bírtam életben tartani a csapatot. Aki komolyabbat hibázott, az halott is volt, mert átlagosan tobb mint 2 másodperc volt a reakcióidőm bármire is. Gondolom a csapat sem értette, hogy mit bénázok, mert összerakott 45-ös szintűekkel is. Szóval ha monkot akarsz healerként húzni, akkor 18-as szintig ne menj instába.
    Még a 120-as rendszerben a holy priestbe szerettem bele. Azt tervezem, hogy ha nem is maint váltok, de közel annyi időt tervezek vele eltölteni heal pozícióban. Egyszerűen nagyon kézre áll. Nem csak én érzem úgy, hanem instákban nem egyszer megkaptam, hogy "our healer is insane", mert valaki berántott eszement mennyiségű mobot és a tank már nem bírta, így mindenki kapta a sebzést, de végül mindenki életben is maradt. Azért majd kell vele még mennem pár kört az új rendszerben is, hogy lássam mi változott.
    Druidát már egy ideje nem próbáltam, de még Cataclysm idejében nagyon könnyen ment vele a játék.
    Discipline priestnek érdekes a mechanikája, mert a healjének egy része abból ered, hogy támadja az ellenséget és a sebzés egy részét átirányítja heal-be. Meg shieldet csinál, meg sebzés csökkentés az ellenfélre. érdemes kipróbálni, de nekem valahogy nem állt kézre
    Shaman-t is elkezdtem húzni, egyelőre az sem rossz, de a holy jobban tetszik. Viszont sámánban jobban tetszik a range DPS ág, mint a papnál a shadow ág.
    Paladint egyáltalán nem próbáltam még.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák