Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Csapoati #80281 üzenetére

    Ezt én is így tudom, persze kész csoda így is amit kihoztak a régi motorból, de ha megnézzük a régebbi területeket, tetten érhető azért hogy ez ugyan az a régi motor még mindig. Lehet az új területeket más más motor hajtja, de az első 2-3- kiegészítőig még a régi megy az tuti. Hatalmas különbség van grafikában pl egy Legionos terület és egy Ork kezdőterület között, mintha más játék lenne kb.

    Egyszer egyébként ezzel is foglalkozhatnának, hogy valahogy egységesen nézzen ki a játék, és engem az is irritál valamilyen szinten, hogy 15 év alatt nem voltak képesek a 1.0-ás verzióban bemutatott UI-t lecserélni, korszerűsíteni.Oké addonok, de nem hiszem el, hogy a blizzardnak third party addonokra kellene alapoznia az egyik fő játékának a kinézetét. Jönne egy fasza UI, ami addonok nélkül is jól néz ki és tartalmazza az alapvető funkciókat és lenne egy homogén egységes grafika az egész játékon belül + valamit kezdenének a questeléssel csappannék is vissza az tuti. Sajnos megint a klasszikot kell felhoznom, abban legalább egész biztos egységes lesz a grafika minden területen.

    Bosszantóak ezek a dolgok, mert egy része nagyon tetszik a játéknak (jól néznek ki most már a spellek, jó használni a kasztokat, maga a mechanika jó, jó hogy lájtos a játék, belogolsz fejlődgetsz, gyűjtögetsz, instázgatsz, semmi stressz, ez a része vonzó), csak a többi hanyagságból eredő dolog ezt hazavágja.

Új hozzászólás Aktív témák