Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz Tigerclaw #71054 üzenetére

    Amúgy a 25 milliós stealth elittel mit szoktatok csinálni?

    Hangosan káromkodni :)
    Ha jól láttam akkor monk a mained. Én mire odaérek út közben fel tudok még szedni 3 v 4 whiteredet így egy 23-24 fős csapattal szoktam arcon csapni. Mivel pet-es class vagyok ezért a voidwalkerrel szoktam "halászni" amivel a 25 milkásat az elején távol tudom tartani a whiteredektől.
    Illetve nuke-olom ezzerrel. Mivel ugrál össze vissza ezért sokáig nem tudom távol tartani a katonáktól stun/szakítás segít.
    Próbáld meg úgy behúzni, hogy csak ő legyen magában, ne jöjjön mellé pók. És küld meg neki, ami a csövön kifér és menjen CDre bármi olyasmi spell amivel szakítani/stunnolni lehet őt. A katonák meg egyértelmű Berserker stance-ban legyenek. Egy két AOE heal, ha van is mehet a katonákra. Kb ennyit lehet vele tenni, tapasztalat alapján így az elején. Plusz figyelj oda az elfutókra is. Nálam ennél a harcnál stabilan szökik egy.

    BTW. Tegnap kísérleteztem egyet. Revered elején vagyok a Nightfalennel így már nem annyira sürgős a repu. 20 katonával indultam és a végére 30 lett. Olyan 350 pontnál azt mondtam, hogy ácsi és felvittem 2 tízes és 2 ötös ládát. Az eredmény: 375 repu tisztán (humánként +10%-ot kaptam még pluszba), +25% HP permanensen a katonáknak, egy berserker és egy varázsló sisak a katonákra. Plusz még valami amire nem emlékszem.

    Így én taktikát váltok. ~70 repu árán tuti fel tudok vinni 4 ládát és egy hónap múlva kb tök könnyedén ki tudom majd pucolni a scenát és nem kell aggódnom a 25 milkás mobok miatt sem (volt egy terem ahol volt egy 25 milliós és vagy 6 12 milliós mob, olyan gyorsan hagytam el még a környékét is, hogy alig bírta kiszámolni a gépem, szóval van még bőven hova fejlődni).

    U.i: a vállas enchant pedig nagyon jó tipp. Kvázi jobb híján, alkalmanként 2-3 táska esik, amiben 140-180 mana szokott lenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák