Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Healbacsi

    őstag

    válasz lanora #45567 üzenetére

    HoProt: Caster illetve healer karakterre barmikor mehet mikor agro van rajtuk, illetve ha azt akarod, hogy zavartanul tudjanak castolni mikozben esetleges utesek erhetik oket amik megszakithatjak a castot. Hasznalhatod verzesek es mas egyebb fizikalis debuffok semlegitesere. Ha melee karakteren hasznalod hasonlo okbol, akkor azonnal told ra a freedomot. Ez azert fontos, mivel a Hop megvedi a tarsad minden fizikalis hatastol, de cserebe o sem tud fizikalis skillt nyomni. Igy meleerol celszeru azonnal leszedni (pvp-ben persze ezek az elvek nem feltetlen alljak meg a helyuket). Ugyanigy hasznalhatod magadon hasonlo megfontolasbol, segitve a healer munkajat.

    HoSacrifice.: Barkire tolhatod amennyiben varhato sebzes eri, es ezzel mersekelheted annak merteket, segitve ezzel a healer dolgat. Akar 1-1 boss abilitynel kulonosen hasznos lehet, illetve olyan jatekosok eseten akik falabuak, es nem tudnak sose kimaszkalni a "pirosbol".

    HoSalvation: Hat ezt talan mar szinte nem is szoktuk hasznalni ha jol tankol vki, de lehetnek esetek amikor pl mozogni kell a mobbal, ilyenkor hasznos lehet radobni 1-1 olyan emberre akinek nagyon nagy damage van, igy ne huzza le rolad a celpontot ha eltavolodnal tole.

    HoFreedom: Barkirol leszed minden movement impairing effectet, ertelem szeruen ha vki nem tudna mozogni egy hasonlo hatas miatt amikor kellene, akkor tudsz ezen segiteni, akar magadon is. (pvp-ben igen sokszor hasznalt hand spell)

    HoPurity: Egy dot jellegu effect sebzeset csokkenti eleg jelentosen. Hat ez elegge encounter fuggo mikor kellene hasznalni. Nehany harcnal kulonosen hasznos, de mivel talentes spell, igy ritkan lesz kirakva, mert a masik 2 talent jobb valasztas lehet.

Új hozzászólás Aktív témák