Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz RexpecT #36933 üzenetére

    Egyetértek Cathfaern-nel. Eléggé bonyolult a játék ahhoz, hogy egyelőre ismerd meg azt, és ha már tisztában vagy mindennel, akkor jöhetnek az extra igények. (Persze ha ez a mage alt, akkor a továbbiak nem érvényesek.) Emelett már az alap ui is elég sokat tud, és az ugye mindig megy, az addonok meg néha patchelés idején nem, vagy csak egyszerűen leállnak a fejlesztésükkel.
    Ennek kicsit ellentmond, hogy minél előbb jó olyan környezetet kialakítani, amiben megszokod, hogy mi hol van, de szerintem az előző érvek erősebbek.

    Az sem mindegy, hogy milyen aspektusa fontos a játéknak, mivel vannak pve, pvp, aréna, bg, raid, ah, ui, stb addonok és pl fölösleges egy aréna addont feletenned, ha nem is arénázol. Az is fontos, hogy egyszerre csak 1 új addont tegyél fel, ismerd ki azt teljesen, és utána tedd fel a következőt, különben elveszel a sok beállításban. Éppen ezért addon packot egyelőre nem javaslok, bár vannak nagyon jó egész ui-t átalakító cuccok is (pl TukUI).

    Ami mondjuk már szintezéshez is jól jöhet: cd figyelő; valamilyen timer - ami figyeli pl hogy meddig van még bariban az adott mob; koordináta "kiíró"; valamilyen auctioneer; ha instázol, akkor valamilyen threat meter, esetleg dps meter; ha gyűjtő szakmád van, akkor gatherer.

    De ezek nélkül is el lehet lenni.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák