Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • H.O.D.

    senior tag

    válasz lumpen_stex #35941 üzenetére

    Nincs a mageval semmi baj, lehet, hogy a PvP nem a te stílusod. Ha első karakter, akkor ne csodálkozz, hogy bárki levág, majd belejössz, addig meg röhögni kell az egészen egyet. Pár mage sztori (mind én voltam):
    1. Elsó karakterem egy mage volt. Egészen lvl4-ig remekül mentek a dolgok, aztán arra kellett rájönnöm, hogy a Defiasok srácok kettesével koszálmak és bizony nem tudom legyakni őket. Ismerősoktől tudtam meg, hogy a mage varátsolni is tud, nem csak a staffjával cséperlni az ellent;
    2. első group quest, ahol Hoggert kell kardélre hányni. Persze, hogy nekimentem, szétkapott, mint vakond a rózsagyökeret. Megint ismerősok, hogy mi a szar van, persze sírtak a röhögéstől;
    3. 35-ös szint körül a helyszín Southshore (jö kis PvP fifgtok színhelye volt), betámadtam valami pirosat. Aztán később rájöttem, hogy egy hordás csóka volt... Gyakorlatilag puszta kézzel ölt meg, aztán a haverjaival körbeálltak és hangosan röhögtek a hullám felett :)

    Szerintem mindenki így kezdi, de aztán meglesz az első duel győzelmed, meglesz az első killing blow PvP battlegroundon, stb.

    Where do you want to go today?

Új hozzászólás Aktív témák