Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencexp
tag
én 3 évig játszottam összesen, ebből majdnem kettőt úgy hogy kb 40 addon volt telepítve, ezek nagyrészét soha nem használtam ki, aztán reinstall és ezzel egyidőben reroll egy sámánra. rengeteg questet csináltam meg amit azelőtt soha, de nem hiányzott a quest helper (mert nem raktam fel semilyen addont) de a 2 év tapasztalat elég volt hogy tudjam mit hol kell keresni (talán naponta 1szer fordult elő hogy olyan helyen volt egy npc ahol sohasem jártam, de akkoris wowheadnen 2 perc volt megnézni) ebből az egészből azt akartam kihozni hogy nem olyan brutális dolog qh nélkül játszani. na jó persze northrendhez már kelltett a qh, de ha újra elkezdenék játszani szerintem már oda se kéne (még azt hozzátenném hogy kb június eleje óta nem játszottam, de van egykét nagyonkocka osztálytárs, és nekik én vagyok a questhelper mert ha elakadnak sok esetben fejből megmondom mit hogyan)
Jako vážně?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kupon kunyeráló
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Napelem
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs