Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz ígyvanferi #15601 üzenetére
Folyamatos hibaüzik? Valszeg régi az addon és mikor aktivizálódik akkor hiba lép fel, nekem is van egy, ami csak a palával dob egy figyut, csak arénában és ott sem mindig... Megoldás az összes addon újra cseréje
-
Wolverine
félisten
Erre jó a BugGrabber és a BugSack - előbbi elcsípi a hibajelzést, utóbbi meg tárolja (files.wowace.com mindkettő)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Luos
tag
Hibaüzi vagy figyelmeztetőüzi?
Hibaüzi: le kell okkolni (az meg valami lua warning vagy miaszösz)
Figyelmeztetés: bazinagy piros jelzés a képernyő közepén Warning you passed 90% of XY threath (?), ez az omen lesz.Sztem ird ide, majd Wolverine, a nagy addon tudós megmondja
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz FefeeX #15603 üzenetére
Így már kezd összeállni a kép. Nem is tudom, miért nem gondoltam arra, hogy régi a verzió. Az Oment le is cseréltem gyorsan, remélem ezzel megoldódott.
Ha volna valakinek szabad 10 perce, leírnám neki, milyen addonokat 'használok'. Esetleg ha valami felesleges, kivenném, aminél van jobb, lecserélném. De ezt már inkább privátban.
Mod.: akkor hibaüzi.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz ígyvanferi #15606 üzenetére
Addonokban én vagyok illetékes, azt hiszem
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Ribi
nagyúr
válasz ígyvanferi #15606 üzenetére
Azert az ilyenektol falra tudok maszni. Fater szokta ezt mondtani: Valamit allandoan kiir a tuzfal. Kerdezem hogy megis mit ? Hat azt nem olvasta el
-
Luos
tag
Nekem régen minden belogolasnal jött egy hibaüzi, aztán kb 3 hónap utan jött a peccs és frissiteni kellett mindent, akkor lecseréltem
-
Ribi
nagyúr
válasz ígyvanferi #15609 üzenetére
Vondertúúl: Print szkríín
-
CactuS
Arcképgyáros
Beizzitottam a HHHt, de ahogy néztem igy low leveles karinál nem sok értelme van, vagy csak béna vagyok. (Meg nekem valahogy furcsa, hogy van 6 skillbarom és akkor még mellé kapok 3 karikát )
Pozitivum, hogy lassan meglesz a beépitett mountom
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Azazello-
senior tag
mi a kulonbseg a daily quest es egy normal questkozott?
illetve mitjelent az egy quest mellett, hogy low level?Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Wolverine
félisten
válasz Azazello- #15617 üzenetére
Low lvl quest: messze a szinted alatt van (legalább 10 szinttel könnyebb), így gyerekjáték megcsinálni (talán xp-t sem kapsz érte, de lehet, hogy ezt már megváltoztattál valamelyik patchben...)
Daily quest: minden nap megcsinálhatod, összesen napi 25 daily quest teljesíthető. (ennél több is van persze)A tegnapi béta patch sikeresen megölt minden egyes Ace2 addont... BugSack nélkül félember vagyok. (viszont az Ace3 cuccok működnek)
-
ígyvanferi
addikt
No, kössz mindenkinek a segítséget (még Ribinek is ), úgy tűnik, egyelőre minden probléma elhárítva.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Wolverine #15619 üzenetére
Valamennyit kap, anno amikor én szürkén adtam le egy dungeon questet, akkor a 2500 helyett kaptam vagy 100 xpt. remélem ezt a patchet nem akarját holnap, illetve ma feltolni élesre, mert akkor tökönszúrom magam
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Wolverine
félisten
conrad, kb. 10 percet sikerült moonkinben tolnom; eredmények itt. A gearemet nem részletezem nagyon, de majd igyekszem Armoryban összerakni
-
H.O.D.
senior tag
Legyártottam életem első Primal Mightjét. Kettőt proccolt, örültem, mint állat
Where do you want to go today?
-
FefeeX
veterán
válasz H.O.D. #15625 üzenetére
Ebben az esetben mit jelent az h kettőt proccolt?
Amúgy mire jó a transmutation mastery? Csak mert haver arra nyomott, de nem tud kettőt csinálni tőle naponta, és szerintem nagy baromság hogy összevont a CD... Aranygyártás és diamond gyártás messze nem 1 kategória...
[ Szerkesztve ]
-
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #15624 üzenetére
A Swatter a megjelenő interface bugokat begyűjti és ha kéred, egy kis frame-ben ki is írja; illetve utólag offline is megnézheted a SavedVariables mappádban. Hasznos, ha addonokat tesztelsz és bugreportot írsz. Ha téged ez nem érdekel, kidobhatod. Ha BugSacket használsz, akkor is valamelyik mehet a levesbe.
-
FefeeX
veterán
Mit jelent az attunement? csak mert attune sincs a szótárban... itt írja, hogy hyjal-hoz preQ hoz, és ezekhez annyira sajna nem lövök. Viszont végre olyan guildben vagyok, ahol lesz lehetőségem TK és SSC runra...
-
FefeeX
veterán
válasz H.O.D. #15635 üzenetére
Ezért kell a lehető legdrágábbal játszani, ha proccol akkor a legtöbbet nyerd...
Might az jó ilyen szempontból, de talán a skyfire a legjobb jelenleg ( BS-on AHban 170g-ért láttam a legolcsóbban)Viktor: anno akkoriban ez fel se tünt, lefoglaltak az addonjaid, jut eszembe, a minimap ikonok alá mit tettél be?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz FefeeX #15636 üzenetére
Attunement összehangolást jelent magyarul. GWben anno az attunement skillek (pl fire attu) csökkentették az olyan ágba tartozó spellek manaigényét.
-
Luos
tag
válasz FefeeX #15639 üzenetére
Viszont potikbol akár napi 1500at készíthetsz és ugyanugy proccol X %ban
Szóval lehet hogy neked hetente 1,4szer (~20%) proccol, viszont a potis meg annyit gyárt amennyit akar, így ha
legyárt 1000 g értékben potiont és még proccol neki +100g akkor ő naponta 100g-t keresett még -
Wolverine
félisten
-
CactuS
Arcképgyáros
Eh-eh, végre elértem a kort. Kicsit lassú volt kb 2 napi játékidő, mondjuk volt benne jópár óra afk is
-
CactuS
Arcképgyáros
Az ismeretségi körben olyan ember akart Holypalát csinálni, aki hát izé... Jó neki az a Mage DPS Én Gwben is paragonnal voltam, ami itt kb a paladinnak felel meg. Rugó egyébként - bár a lopakodásos hátbaszúrásos agyondöfés hangulatos - rettentően monoton egy kari. Paladinnal sokka lélvezetesebb játszani. Így legalább lesz egy veterán healer ( még ha wowban újonc is vagyok ) a csapatban. [link] Ilyen aoet a rugó nem tudott
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. A válaszokat előre is köszönöm.
Hányféle hátas létezik és hol lehet őket venni? Eddig Blood Elf Paladinom volt, annak ugye meg nem kellett venni, mert kaptam a Paladin küldetés teljesítésével...Vigneau
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok