Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    Tegnap lementem Karába, mint moonkin. :)
    Soha életemben nem voltam még balance talenten, tanulságos volt. :U
    Mondjuk 2. lettem a bossfightokon, egy destrolok volt előttem, az afflis meg mögöttem.
    Azért látszik, hogy milyen lenne, ha mondjuk a dps-szerű gearem normális lenne, és nem a healer gearem darabjaival lenne felszerelve, meg valami normális critem lenne a mostani 19,7% helyett.
    Viszont amit nem értek, és kellene egy kis help benne:
    Mennyi most a GCD? Ha jól tudom akkor 1,5 sec ugye? Mert akkor nulla haste ratinges cuccal nincs sok értelme annak a talentnek, hogy ha crittelek akkor gyorsabb a Wrath castolása, mert az is 1,5sec normálisan, az alá hiába megy. A starfire-re meg nem hat a csökkentés, legalábbis folyton 3sec maradt, azt nem is lőttem soha csak így: insect swarm, moonfire, wrath, wrath...., insect swarm, moonfire...
    Elég jól letoltuk, valami 19:00 kor mentünk le vagy később, de 3 óra alatt full clear volt. (a banisheken kívől egy darab huntertrappel, mint cc..)

    Nevar:
    nem azzal van baj, hogy pvp-znek az emberek, hanem az értelmetlen szarakodásról. Pl. daily quest bashir landingsen, healer talenten kifarmolom azt a szart amivel dimenziót váltok vagy mit, aztán összeszedek 4 darabot a tízből, mire egy rugó akit nem láttam a környéken repkedve sem sehol, kinyír hátulról mikor low hp-n vagyok. De nem az, hogy szedni akarja előlem ezért lever, neeem, csak ott vár és überprogenkert játszik, hogy mehessek újból mobokat ölni az itemért ami "dimenziótvált". Tegnap megvolt a revans, még balance talenten a rugót "röptében" lekaptam a sárkányáról phase-shiftben. Menjen farmoljon újat a majom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák