Aktív témák

  • virkir

    veterán

    válasz ollie #17686 üzenetére

    Ha azt tartod véletlen elemnek random csatába, hogy nagyon hüjjékkel vagy csak kicsit hülyékkel rak össze hét napból 4-5-ször akkor jó neked.
    Az meg számomra baromira nem élvezhető véletlen elem, hogy a játék eldönti éppen mekkora sebzést tudok bevinni, vagy megkapom-e a maximális pen-t vagy csak a minimumot.
    Ezek a véletlenek nemhogy élvezetessé teszik a játékot hanem orbitálissan elbasszák.
    Példa: A múltkor bementünk megnézni az E-100-at hogyan tudom egy bizonyos ponton meglőni szemből és érdekes módon tesztben minden lövés vitte.
    tegnap összeakadtam eggyel na mondom most jól megszívja mert vagyunk többen majd jól szétlövöm és érdekes módon egyetlen átütést nem tudtam bevinni azokra a helyekre amit a tesztben kipróbáltunk.
    Vagy egy másik amikor hamar haltam és utána nem léptem ki azonnal hanem nézetem egy E-75 párbajt. A miénknek folyamatosan az átlagsebzést adta a játék az ellenfélnek meg a max-hoz közelit de volt 613-as sebzése is. Gondolom sejted melyikük maradt talpon.
    Vagy egy példa a játékosok hozzáállásáról.
    Tegnap dühömben már Hummel-el mentem azzal legalább keresni is tudok bármi van.
    Erlenbergen a miután elhelyezkedtem körbevett egy 2 Leo/Pz38 platoon a pálya sarkában és mikor kérdezem ezmiez a válasz " ők védenek".
    Mitől bazmeg nehogy lefosson egy keselyű?
    Amikor meg megpróbáltam rávezetni őket, hogy talán nem ez lenne a tankjaik feladata jött az ugatás nekem meg a bekékülés miután elkezdetek lőni.
    Hozzá teszem ez kb 10 kör E-75 bukó után volt.
    Na ezekért kezd egyre élvezhetetlenebb lenni ez a játék legalábbis számomra.

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Aktív témák