Aktív témák

  • Fel

    addikt

    válasz fsb1000 #17541 üzenetére

    A Pz. IV megtartása mellett szólhat az, hogy tényleg szépen lehet vele keresni, mivel a T5 tankoknak jó magas a kredit faktoruk és alacsony a fentartási költségük. Valamint az, hogy szinte minden "eventben" résztvesz... A különböző háborús események évfordulói alkalmával, havonta 1-2 alkalommal szokott lenni olyan akció, amikor bizonyos tankok dupla kreditet, vagy dupla helyett 5x xp-t hoznak első győzelemre.

    Nagyobb lövegen mit értesz? A 7,5 cm-es L/70 igen jó sniper ágyú, azt nem szabad kihagyni. A 10,5 cm-es már izlés kérdése... nekem nem volt vele bajom. HE lőszerrel egész szépeket lehet vele sebezni, csak lassabb és pontatlanabb.

    A másodlagos skillekhez annyit, hogy úgy érdemes őket kiosztani, hogy egyszerre csak egyet tanuljon a személyzet minden tagja, mert az átlag tudásuk számít. Könnyű/közepes/nehéz tankoknál elsőként a javítás célszerű. A TD-k és SPG-k esetében pedig az álca (bár én TD-knél is javítást használok elsőként). Ha már most keverve van, akkor már mindegy, ha úgy marad, mert a november végi patch-ben jön egy olyan lehetőség, hogy "lenullázhatsz" másodlagos skilleket. Így a megszerzett xp megmarad és taníthatsz a fölös skill helyett hasznosabbat (mindezt majd aranyért).

    Met: Ha még mindig halogatnád azt a 105-ös kifejlesztését, szerinted mekkora élmény lesz majd megtenni T9-ben a T34-en...? :U Gyakorlatilag ott lennél, hogy van újra egy közepesen fejlesztett T29-ed, még szarabb környezetben...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák