Aktív témák

  • virkir

    veterán

    válasz vhw #12258 üzenetére

    A béta óta rengeteg minden megváltozott kezdve a mecsmékinggel az ágyúk értékein át randomfaktorig.
    Mint írtam tény, hogy T4-5-ben kapnak igen jó ágyúkat (sebzés terén) de onnan elvágják legalábbis a tank vonalon és majd T8-tól ha kifejleszted kapsz megint használható fegyvert.
    KV-3-tól nagy százalékban olyan csatákba rak ahol leginkább a HE ami ér valamit vagy vegyük az IS-3-at ahol most tartok, egy élmény a napi 20-30 körből ha 5-6-szor középre pakol mert akkor már van esélyem szemből is átütni valamit mert nem nekem kell feltétlen az ellen top tankjával elsőnek találkozni.
    Na akkor még a pattogásról nem is beszéltem, ha jól emlékszem pont veled voltam amikor a csodás orosz 122-es a GWPanther oldaláról 90°-os szögben lepattant, vagy tegnapi eset amikor a Pz38na-ról közvetlen közelről, kb 50 méterről 4 lövés pattant csak az ötödik lőtte ki.
    Ismered a hüjje stílusomat, hogy mindig én vagyok legelöl na orosz tankba ez nem megy elég hosszú ideig mert egyszerűen nincs egy rendes ágyúm.
    A Stug-al meg a Jpz-vel azért nincsenek jó statjaid mert hamar haltál velük, papír mindkettő de legalább rejtőzködni sem tudnak és sokszor nagy tier-be rakja őket a játék.

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Aktív témák