Hirdetés
Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz -vitya- #10852 üzenetére
pláne lőszert venni aranyért ez pont az az ágyú ami csak arany lőszerrel éri el az ellenfeleinek teljesítményét a játékban. Aranyért ammo, kösz nerm. HA mondjuk 10k credit lenne egy kumultaiv lőszer, lenen értelme erre költeni. Anno a béta végén mkiamxolt Panther II-vel ellőttem pár óra alatt 2k arany értékében kumulatív lőszert, nem igen éreztem a megváltást, pláne azt hogy ilyen súlyos összegért tegsyem ezt majd "élesben".
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Gyuri27
félisten
válasz bullseye #10848 üzenetére
Minden esetre bosszantó. Most nem tudom, hogy ez a tank a való életbe is ennyire rossz volt vagy csak a játékban ilyen. De büntetés az biztos.
Az ágyúra visszatérve.
50 Caliber (mm)
27,27 Rate of fire (rounds/min)
60/96/25 Average penetration (mm)
70/70/90 Average damage75 Caliber (mm)
16-17 Rate of fire (rounds/min)
43/100/38 Average penetration (mm)
110/110/175 Average damageAzért ez a nem mindegy szerintem.
Apropó. A fordulás meg olyan mint ha az USS Ronald Reagennel fordulnék. Csak ez ugye tank. A másik meg egy anyahajó.Amd - Radeon - Ryzen
-
vhw
addikt
Szerintem pocsék, még a saját kategóriájában is. a 88as egyszerűen nem való top ágyúnak egy TD-re. Ha nincs szerencséd még a sima KVról is pattog, és hol van ahhoz képest a KV3, ami ugye egy szinten van vele, tehát TD létére nagy biztonsággal át kéne lőnie. (egyébként az L/48assal kezdesz, ha nincs 4ezer free xp-d a láncra, hogy feltehesd a stug L/70esét, akkor vásárolj be nyugtatóból)
Ez az egyik része, a másik hogy engem 10 meccsből 8szor 8-9es tankok csatájába tesz be, el lehet képzelni milyen hatékony ez az ágyú ezekben a csatákban...
Szóval nagyok közé kerülsz az esetek döntő többségében, sebzést alig tudsz bevinni, tehát ne számíts credit hegyekre... előfordul vele minuszos kör is...Zeratul: értem én, hogy a valóságban már a L/56 88as instalálásával is gondok akadtak, nemhogy a L/71essel, de érdekelne, hogy a T34 alvázra épült Su100-ra hogy pakolták fel a 122est
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
-vitya-
őstag
korrekt jellemzése a jgpz4-nek.
nekem a beta-ban megvolt, végigtoltam, és pont az emlékeim miatt nem vettem még meg, stug-om már kész, el is adtam, credit lenne rá, de nem tudtam rávenni magam, hogy megvegyem azt a xart... A hétvégéig megveszem, mivel kell a vasárnapi történelmi ütközethez...-=Витя=-
-
Rém
tag
Akkor még várok vele. Mondjuk orosz oldalon a fullos SU85 után szintén vicc a SU100. Még a festéket sem karcolom meg a nagyobb tankokon, kisebbeket meg nem igen rak be hozzá. Esetleg még az amerikai oldalon látom, hogy a TD-k folyamatosan fejlődnek, lehet, hogy azokat kellene erőltetnem.
-
Paul119
addikt
válasz Realradical #10839 üzenetére
nincs semmi előjele,egyszerűen csak kidob
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
-vitya-
őstag
válasz Murder3 #10869 üzenetére
az a pz38na nem lehet olyan rossz! eddig 2-3 alkalommal fordult elő velem, hogy az IS-3 BL-9 lepattant róla!;-) aztán néztem bután ki a fejemből...
elképzelem a szituációt: jön a kis vacak pz38na, tördeli a rózsafüzért keményen, mert van 4-5 tier 8 a csatában, de azért csak jön. Meglátja az IS-3-am, a csövem felé fordul (már a csövem nagyobb mint az egész pz38na). Ebben a pillanatban a pz38na-ban ülők már biztosak benne, hogy nem élnek már csak maximum 1-2 másodpercet - életük lepereg szemük előtt...
BUUUUMMMMMM...... 122mm BL-9, AP, 50m-ről (repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg)
csatt...
pz38na egy pillanatra meg is áll, mivel a vezető már tudta, hogy halott, így a billentyűzetről le is vette már az ujját. De semmi, karcolás sincsen rajta.
Na ez az a pont, ahol ezek az emberek elkezdenek hinni Istenben -megértem.
-=Витя=-
-
vhw
addikt
válasz -vitya- #10866 üzenetére
Nekem meg ponthogy nem maradt negatív emlék a béta utána a JgPz4ről, pedig elsőnek a német TD vonalat vittem végig... Vagy az idő szépíti meg az emlékeket, vagy azóta sokat romlott a matchmaking, hogy állandóan nagyok közt kötök ki vele... (lehet az is a 3dik opció, hogy akkoriban én voltam a noob és csak a kezdőkörnél kempeltem vele, ezért nem öltek halomra mindig, nem úgy mint most, amikor megyek előre )
Nem kapkodom el én se a fejlesztését, már meg van több mint egy hónapja, és még ~43k xp kell a JP-hez De ha meglesz, úgy vágom ki a garázsból, hogy csak úgy füstöl!
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
bullseye
addikt
válasz Gyuri27 #10871 üzenetére
a full tech treee szerint visz más út is oda, csak kissé bonyolultabb: 35t, 38t (én gyűlöltem, de a IIIa-t meg szerettem...) 38tN, pzIV (szuper), VK3601 (nagyon dícsérik), 3002DB (remek), Panther
ha ez már most is így van, némi kerülővel megoldható. vagy közben lesz annyi free-d, hoyg átugord a IIIa-t
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Paul119
addikt
na egyre jobb mostmár be akad a hang szürke fekete csikok jelennek meg aztán kék halál.. ez mi az öreg ördög lehet
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
-vitya-
őstag
válasz Gyuri27 #10877 üzenetére
na igen, de így a tigrised is meglehet, és a vk3601H az valami ász tank. imádtam.az az a tank, aminél kipróbáltam az arany lőszert, a komikus ágyúval: az valami poén, mikor az ojjekt704-et szemből átlövöd, de úgy, hoyg a mögötte levő jagdtiger is megérzi (ez túlzás, meg a játék hibája, miért nem lehet átlőni teljesen a tankokat?????)
-=Витя=-
-
CactuS
Arcképgyáros
A játék honlapján lehet valahogy nézni részletes statisztikát nézni, vagy csak az alapokat dobja fel?
A színezős skinpackon kívül van esetleg egyéb modifikáció ami az ember segítségére van? (pl: valaki kérdezett egy módosított célkeresztet, és növelt minimap-et)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Paul119
addikt
válasz bullseye #10881 üzenetére
semmi kb, egyik napról a másikra csinálja ezt,nem nagyon szoktam torrentezni ha erre gondolsz mindent megveszek eredetiben,hozzá nem nyultam elösszőr csak 1 perc után ki kapcsolt mostmár ezt csinálja vga fur mark alatt 70%os ventivel is fel megy 72 fokig
[ Szerkesztve ]
-
dhnet80
csendes tag
Erről tud valaki valamit mit kell tenni??
World of Tanks team is glad to announce the Labor Day Twitter giveaway! Each WoT follower in Twitter will have a chance to get a special prize!
The method we will be using is much simpler for you, the players, and will increase fairness in chances of receiving a code tenfold.
To participate in the Labor Day Twitter giveaway, simply follow these steps:
Create a Twitter account here.
Visit World of Tanks on Twitter here.
Click the "Follow" button.Already following us? No problem - existing followers are eligible for the giveaway too.
On Monday, September 5, 2011 we will select 40 random followers. Each will receive a promo code valid on the North American and European servers. The promo code will grant the following to an account:
350 Gold
1 day of Premium account status
PzKpfw 38H735 (f) Premium tank
A free garage slot to accomodate the tankNo additional work is required on your part to participate in the event.
Each code can only be used once, and there is a limit of one code per account that can be won through this event.
Winners will be contacted on Twitter by private message to receive their promo code.
Try this out!
-
CactuS
Arcképgyáros
Igen az érdekelt volna. Melóhelyez szemezgettem volna, hogy mennyit bénáztam az SU85el mire meglett az utolsó ágyú is rá.
paul119: Olyan nekem is van, hogy néha megfagy a kép és a játék, fekete képernyő, vidkari venti maxon pörög (pedig soha nem szokott, Vapor-X hűtés van rajta).
Az a 70 fok körüli annyira nem tűnik soknak. Nem lehet, hogy megáll a meleg a gép házában és az okozza a galibát? Sajnos amikor a szoba felmelegszik, akkor a gépen belül is megnő a hőmérséklet és a felmelegedés okozhat számítási hibákat. Kékhalálnál dump file készült? Esetleg eventvwr-rel nézd meg, hogy a mi okozta a rendszerhibát. A naplóban benne kell lennie, hogy milyen alkalmazás vagy hardver okozta a kékhalált.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Paul119 #10889 üzenetére
Event Viewert nézd meg pls, hogy milyen hibákat ír.
Esetleg a ventillátor által befújt por is okozhat melegedést. Bár mint írtam az a 70 fok szerintem még az üzemi hőfokon belül van bőven.
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
No egy körben sharpshooter, master gunner, és egy invader (ilyenem se volt még :-) ) wolverine-nel. Elküldtem a hitetlenkedőnek az IS-em amit megvettem priviben. Asszem letudtam a járandóságom. El is hagyom a topicot sokak örömére.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Murder3
addikt
válasz bullseye #10874 üzenetére
igzából jól szétcseszték a német ágat az az helyzet.
egyik oldalon ahol a pz3a-s szenvedés után ott lenne t5-be a pz4 most heléyete ott van a nagyon pocsék 3/4.
ezután meg vk3001h ami jó is de ha így nézzük a vk36 jobb.
másik ágon meg ahol a normálisabb 35t ami nagyon jó meg még a tűrhető 38t van utánna oda van rakva a pz38na ami megint pocsék, ha vki scotolni is szeret akkor j lehet de kö9nyörgöm mért a fő ágon van egy szar scout tank?
aki nem szeret vagy tud scoutolni az csak szenvedni fog vele mert sebezni nem igen fogsz tudni és így mire összejön a jobbra beleőszülsz.
de h ezután se legyne sétagalamb a tigris P ami kenterbe veri a sima tigrist a játék legpcsoékabb tankja a vk3001p van ott kínszenvedésnek h utánna megkapd a normális tigrist mert ugye a tigris H meg botrány.
de utánna se könnyű a vk45 ausf a-val....
és az eggyik ah nem legjobb és legkönnyebben játszahtó t6-os med a vk36 meg közös pályán van....bravó WG.... -
AlexWolf
senior tag
válasz Murder3 #10894 üzenetére
Jep nagyon megszoptam én is, mert elnéztem egy nyilat. Így Tigrisem (is) van, de nem az E-100 felé akartam, menni és azt hittem, hogy onnan vissza tudok menni a másik tigris felé, aztán meg MAUS. Most meg mehettem vissza Pz IV-re. Nah mind 1. 25 tank közé beférnek ezek is.
Most, hogy meglett az IS-7, meg az IS-4, a heavy vonalat hanyagolom. Kitolok most egy Panther II-t (mert az mindenkinek kéne, hogy alanyi jogon járjon, E-50-et nem tolom ki) aztán jöhet a T-54.[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
emre
veterán
ha van valaki a teszt szerveren legyen szíves keressen meg
kíváncsi vagyok működik-e a privát csatorna.
nálam továbbra is valami gáz vanA stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Cooper911
senior tag
A kékhalál képernyőn álltalában kiir egy .dll filet. Arra keress rá neten és akkor meglesz hogy mi a gond. pl: nv4.dll az nvidia driver gond vagy videokártya probléma.
Videokártya hangkártya driver frissités/újratelepités directx frissités segithet.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Cooper911
senior tag
Az elmúlt pár napban végigolvastam a hozzászólásokat. Az arty témához annyit fúznék hozzá, hogy én igazándiból annyit változtatnék, hogy ezt a hülye felülnézetes satelite-view-t megszüntetném. Szépen egérgörgővel tudná állitani a lőtávot, az irányt egérrel oszt kész. Saját látótávjában az ellenség fölé ki lenne irva a távolsága, látótávján kivül meg amit a csapattársak megjelölnek tankokat annak a távolságát kapná meg. Persze a crew %ának megfelelő pontosságal. Ez lenne kérem a tüzérség nem ez a felülnézetes marhaság.
A bétában viszonylag sokat arty-ztam (azóta nem) szóval van tapasztalatom velük.
A credit szerzős témához meg annyit, hogy Tier 5 körül tényleg egész jól lehet keresni. Nekem az M4 Sherman (maxolva 80% crew) az egyik kedvencem, körönként 8-10k kreditet hoz, az első körnél meg ugye a duplája.
Egyébként érdekes, hogyha viszonylag jól nyomom 2-4 kill meg sebzés meg esetleg detect is akkor tuti kikapunk. Ha bénázok és hamar kilőnek, akkor álltalában nyerünk, szóval nagyjából ugyanannyi xp-t kapok mindig
Akinek van KV13-a az irhatna nekem róla akár privátban is.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest