Új hozzászólás Aktív témák

  • Stigma.HC

    senior tag

    Eszem meg áll. Leoltottak azért mert szóvá tettem, hogy az egyik tank miért kempel a kezdő szélén a bokorban. Mint kiderült, hogy én vagyok a hülye mert még a löveg stock állapotban van ezért nem az a dolga (heavy tank volt), hogy harcoljon hanem hogy rejtőzzön o.O Minden nap tanulok újat a játékban.

    Mellé találkoztam egy 3k csatával rendelekző sráccal akinek 38%-os :Y győzelmi arány figyelt a neve mellett. 38-as átlagot hogy a fenébe lehet elérni, ezt komolyan kérdem mert nem értem. A legrosszabbak is akiket látok ilyen csataszámmal azo is 42-43 körül vannak. Mi az istent csinálhat? Még a botok is többet képesek összehozni. Csapat szándékos akadályozása folyamatosan vagy nem tudom.

    Napi hiszit rovatomat látták.

    Leo PT A valamivel jobb stoc gunnal, de a játék akkor se kegyes hozzá velem. Ja benéztem még a löveget is rendesen, 400 kilóval könnyebb a top löveg mint az alatta lévő stock. Mivel felcuccoltam már rá töltésgyorsítót és stabilizátort meg ventit ezért elsőre nem tudtam visszarakni rá. Néztem is nagyot rendesen.
    Amúgy olyan érzésem van vele az első pár kör után mintha egy kiherélt is-8 lenne. Így alap állapotban.

    "Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

Új hozzászólás Aktív témák