Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz Patrick76496 #7992 üzenetére

    Egy idő után az emberben kialakulnak elvek és előítéletek.
    Ezek mentén haladunk, ezek befolyásolják véleményeinket és cselekedeteinket. Ez az erkölcsi/érzelmi erő egyre jobban befolyásolja a logikus gondolkodást ahogy az évek során gyarapodnak a tapasztalások.

    Szerintem az egy jó elv, hogy az embereket tisztelni kell (pozitív attitűddel viszonyulni bárkihez), amíg egy konkrét személy olyat nem cselekszik vagy mond, esetleg jelleméből akaratlanul is megmutat, ami erre méltatlanná teszi.
    A WoT vagy bármely játék olyan csekély súllyal szerepel az élet dolgai között, hogy ha valaki játékosként bénázik, rosszul játszik, egyszerüen nem lehet ok arra, hogy nick mögött lévő embert bármilyen módon meg- vagy elítéljem.

    Ez a szemlélet persze nem zárja ki, hogy bárkit leidiótázzak vagy cowardozzak a játékban, de a pillanatnyi adrenalin löket után nem gondolom hogy ő vagy az a sok-sok játékos a gépeik mögött egy retardált barom tömeget alkotnának. Ilyesmit sosem olvashattál tőlem a fórumokon.

    A kérdésedre ezért adtam igenlő választ, még ha a választ lehetett volna árnyalni.
    ***************

    Persze engem is zavar, ha valaki bénázik, vagy balféksége miatt bukunk egy csatát, vagy 2x nekem jön, mert még a tank irányítás is gondot okoz neki, azon meg már csak röhögök, hogy rajtam keresztül lövi az ellent, mert csak a piros kontúrt látja.
    De mindez nem jellemez egy embert vagy csak olyan csekély módon, hogy nem lehet valakit lenézni és elitélni ezekért. El kell fogadni, hogy nagyon sok gyenge játékos van a WoT-ban. És örülni, bűszkének lenni hogy végre van valami amiben a TOP10-ben lehetsz.
    De ezt a dolgot helyén kell kezelni, nem szabad, hogy hamis világképet és hamis önértékelést építs abból, hogy egy játékban sokkal jobban játszol mint a nagy többség.

Új hozzászólás Aktív témák