Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Cucuska2 #7274 üzenetére

    Jaja, neked 2400+ van. Nekem 2300 a célom, talán elérem, mielőtt eladom. Így a vége felé azt mondom, hogy annyira nem szar tank, de azért messze van egy ST-I-től. :) Még a driver is szeret meghalni, az ammo rack sérülés nálam sem ritka. Ezt a 15-16k xp-t már csak túlélem, aztán az E5 meg fasza lesz, ma próbáltam a teszten. (megjegyzés: annak idején az M103 is tetszett a teszten, nem értem, itt miért nem)

    (#7273) LoLHunCsirke: Komoly taktik, tudnak valamit. :D

    (#7279) Imilenni: Ez jobb.

    (#7282) Dr_Syrex: Én is mindig próbálom odatenni magam. :) Van, hogy nem jön össze, viszont átlagban szép számok szoktak kijönni mostanában. :K Btw, ezért is szeretek a -HHR- tagja lenni, mert rengeteg a jó játékos. Csak az a baj, hogyha kiírom a közös chat-be, hogy "XY Tier-ben valaki szakasz?", ritkán jön válasz. Fogalmam sincs miért van ez, nehéz elhinni, hogy senki sem játszik azon a szinten, amit keresek. Így max TS-en találok társakat, ha mákom van és vannak fenn ismerősök szabad platoon hellyel.

    (#7299) Dobi 562: Szép! Nem mindennapi kör, főleg egy ilyen géppel, amikor még EXNOM-os is van az ellenségnél. :)

    A WoT ligával kapcsolatban:
    Nem vagyok a csapat tagja, de azért megköszönöm a gratulációkat a klán nevében (ha ez így nem hangzik hülyén). :R Itt a döntő, csak éppen videóban.

    Gondolom senkinek sem volt még itt T-80-asa (nekem sem). Múlt héten nézegettem a WoT tank viewer-ben a tankok tulajdonságait, és ráakadtam egy érdekes dologra ezzel a géppel kapcsolatban. Na ezt most kipróbáltam a teszten is:

    Igen, az egy 60°-os gun elevation-nel rendelkező light. :Y

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák