Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz kchryss #47156 üzenetére

    A kóla-t nem látod, hogy használja, csak ritkán lehet következtetni rá, ezért nincs kóla-noob.
    A kóla javítja a tankod tulajdonságaid, amit vagy ki tudsz használi vagy nem, a gold lőszer elmaszkolja egy gyengeségét, ami a hülyének is segíthet. Ez még nem baj, a gond ott van, hogy nem csak a tank, hanem a játékos gyengeségét is! Sok esetben a gold APCR lőszer felesleges és a kisebb normalizáció miatt néha kifejezetten rossz választás, a HEAT-ről nem is beszélve.
    A gold lőszer használatát a legtöbb esetben kiválthatod a gyenge pontok célzásával. 150 pen tier8 ban majd' mindenre elég.
    És engem ez dühít, hogy míg én TUDOM hol kell lőni, és úgy lövöm, a saját gyenge pontom meg igyekszem takarni, addig ellenfelem minden erőfeszítés nélkül golddal belő és azt hiszi ő a nagyokos. A 2. hatás amit írtál bosszant még: hogy hiába húztam ki az E100-at: golddal bármi beviszi a Tornyát szemből. Oké, lője a hasamat, én vagyok a hülye, ha nem rejtem el, de a tornyát? És innentől a heavy élvezhetetlen, és széttárom a kezem a pattintós HT-küldik kapcsán, mert nem rajtam múlik, hanem az ellenfél hülyeségén. Egész pontosan, hogy mikor találom magam szembe olyan csapattal, akik nem tudják hol kell lőni ÉS nem használnak goldot.
    Egyetértek azzal, hogy a játéknak jót tenne, ha újragondolnák, de kétlem, hogy levágnák az aranytojást tojó tyúkot. Túl sokan nem tudják kitermeli a gold lőszer kredit igényét, de használják és ezért prémnapokat, prémtankokat, goldot vesznek. És ugyebár a cash-flow nagy úr.

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák