Új hozzászólás Aktív témák

  • scyllarus

    veterán

    Én szeretem a prémium játékosokat. Ha jó, akkor nem számít neki és fizet azért, hogy én ingyen játszhassak.
    Ha meg sz.r, akkor megy a 8-as prémtankjával, és hozza a sok hp-t a vágóhídra, így kredithez és xp-hez juttat engem (és persze ő is fizet azért, hogy én ingyen játszhassak).
    Volt prémem, amit különböző eventeken kaptam, egyszer még 8 vagy kilenc nap is egyfolytában (asszem az IS-6 grindnél), van némi tapasztalatom. Könnyebb úgy a játék? Igen, jóval. Segít a csatában? Semmit. Annyival könnyebb, hogy nem/kevesebbet kell stock tankkal menni, nincs soha kreditgond és jön az xp gyorsan. T8-assal még minimális veszteség/egál/nyereség egy kör nekem (nyilván körtől függ), van 1 db T9-em, de keveset használom, mert sok free xp kellene hozzá, de kreditszempontból mehetnék vele, mert el tudom tartani. Free sárga játékosként. (Jó, két hete folyamatosan zöld vagyok, de ez a TOG event miatt van). Ha kell, használhatok és használok is goldot, akár az E-75-ben is (TII ágyú...). Nem értem, mi baja lehet bárkinek is a prém játékosokkal.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

Új hozzászólás Aktív témák